| IonelaIasmina a întrebat:

Bună TPU!
Din noiembrie începuse o durere în partea dreaptă la burtă, jos.
Aveam greață, mă durea piciorul drept, diaree. Am fost la medicul de familie și a zis că nu am apendicită și a spus că e semn că trebuie să-mi vină prima menstruație.
Durerile au continuat, în decembrie am făcut analize și nu a ieșit cv de apendicită.
Eram și sunt la pubertate... durerile au mai continuat. Și în ianuarie am făcut ekg abdominal, la un medic chirurg/pediatru și a zis că nu am apendicita și ca este de la pubertate tot ce se intampla.
Acum.m-am liniștit ca nu am apendicită acută, dar totuși mi e frica sa nu fie apendicita cronica, la care se spune ca ai durere dar o ai mica, și pe parcursul a mai mult timp.
Sper să nu fie apendicită cronică, voi ce spuneți?
Mulțumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Cum ce se intampla?

2 medici ti-au spus deja ca este de la pubertate si de la durerile msntruale, ce-i atat de greu de inteles?

Nu exista apendicita acuta sau cronica odata ce ti s-a confirma deja de medici ca NU ai deloc apendicita inflamata, deci este imposibil sa ai asa ceva.

Pune mana serios pe carte si mai lasa inventiile de boli care nu exista ca ajungi ipohondra si-ti distrugi viata!

6 răspunsuri:
| IonelaIasmina explică (pentru Violleta2022):

Da, doar că am auzit ca aia cronica are simptome mai ușoare și de asta spun sa nu fie asa ceva.
Ps: Cu cartea stau bine...iau note de 10, doar că seara ma panichez tare și de asta intreb

| Violleta2022 a răspuns (pentru IonelaIasmina):

Tu NU ai nici un feld e apendicita, nici cronica, nici simpla, si nici complicat si de nici un fel.
Ai fost deja consultat de 2 medici si ai facut ecografie, deci este imposibil sa ai appendicita!
Nu mai inventa boli cand nu exista, ca te ia lumea de nebuna, fiindca exista confrmare medicilor ca NU ai asa ceva!

Focuseaza-te pe acrte, invata pe rupte ca sa-ti ocupi timpul ala inutilm care-l petreci cu inventia bolilor, ca nu-i nromal.

| Animeforlifee9921 a răspuns:

Am avut si eu dureri din astea, m-am dus la vreo 3 doctori si tot nu ma convingeam dar am avut colon iritabil si de aia

| IonelaIasmina explică (pentru Animeforlifee9921):

Pai eu nu am colon iritabil, pentru că am făcut și analiza și ecograf, deci... exclus asa ceva

| Animeforlifee9921 a răspuns (pentru IonelaIasmina):

Menstruatia ti-a venit?

| IonelaIasmina explică (pentru Animeforlifee9921):

Daaa, din noiembrie, doar că acum sunt la pubertate, și doctorii (cel de familie și chirurgul cel care a facut și ekg)au spus ca toate durerile in dreapta sunt de la pubertate.