Aparatul costa diferit de la un doctor la altul! in jur de 1000 ron pe arcada, deci daca ai de pus doar sus, asteapta-te undeva intre 800-1100 ron, trebuie purtat cam 1 an de zile, poate si mai bine, depinde de cat de mult iti sunt iesiti dintii in fata si cat de repede se deplaseaza la locul lor! Rezultatul este permanent, adica dintii nu se mai deplaseaza apoi dupa luarea aparatului jos! Si eu am avut un canin de mutat si rezultatul este foarte satisfacator! decat sa ai complexul acesta toata viata, sa nu poti zambi sau rade cu pofta de grija dintilor, mai bine fa un efort si vei fi foarte multumit! te acomodezi cu aparatul in cateva zile, doar cand mai mergi sa-l stranga vei avea din nou un disconfort 1-2 zile, cand vei musca ceva mai tare, pentru ca dintii sunt tensionati si dor! daca va iesii arcul inspre obraz, sa pui putina vata pe el si sa mergi sa il taie! iti va spune acolo cam ce ai de facut! bafta! da-i incolo de bani, sanatatea si aspectul pe primul loc!
Salut eu am 14 ani si m-a costat 1700 ron si trebuie purtat pana se indreapta dinti iti va spune stomatologul care ti-l va pune cu aproximatie cat o sa-l porti. FUNDA?
Pretul este in jur de 7-12 milioane.Perioada depinde in functie de pozitia dintilor de la 6luni la 2 ani
Pai si eu trebuie sa-mi pun(dar peste cateva luni). Eu sunt din Marmaures si am o prietena care a mers sa isi puna aparat dentar la Cluj si am auzit ca un aparat ( pus si sus si jos) variaza intre 1000 euro si mai sunt si unele costuri care au ajuns pana la vreo 3000 lei. Aparatul dentar poate fi purtat 1 an sau chiar 4. Depinde cat de iesiti din rand sunt dintii. Cel mai bine e sa intrebi un medic stomatolog. El iti va da toate detaliile in legatura cu toate nedumeririile tale. Mult succes!
Depinde ce fel de aparat vrei.Mobil (am avut) sau fix(o sa am). Aveam dintii din fata ORIBILI dar am purtat aparat mobil vreo 3 ani si acum e ok (am dat pe el 15 milioane) dar acum mi-au iesit niste masele si mai orilbile si-mi va trebui aparat fix.Asta costa mult mai mult, vreo 50 de milioane.Cu aparatul mobil ai o surere insuportabila, de-ti vine sa urli, noaptea trebuie sa dormi cu gura deschisa ca n-ai aer...la ala fix cand o sa ti-l scoata o sa ti se ia smaltul, dureri insuportabile, faci carii mai repede...ala permanent trebuie purtat cam 2 ani, dar difera.Nu pot sa-ti spun sigur daca nu vad CAT de strambi iti sunt dintii.Bafta!
Bună.
Pleacă de 500 ron, medicul este cel în măsură să-ți spună ce aparat, cât costă și cât timp trebuie să-l porți pentru a face corecția dentară.
Pa, pa.
Cum pot sa va declar castigatori pe toti? Imi pare rau pentru unii si nici nu stiu pe cine sa aleg. Toate sunt foarte folositoare. Nu stiu cum voi proceda! Multumesc mult pentru raspunsurile frumoase pe care mi le-ati dat.
Buna si tie! Si eu am aparat dentar, acum am fix dar am avut si mobil. depinde si de ce aparat ai tu nevoie fix/mobil. pe mine cel fix m-a costat 12 mil sus, 12 mil jos = 24 mil cel fix iar cel mobil m-a costat vreo 3 mil.
PrincessLilith cred ca te doare capul! Nu te speria scumo nu este deloc asa! Eu trebuie sa imi pun peste cateova sapt, o luna poate si aparatul fix nu costa nicidecum 50 de milioane, eu o sa dau pe el 16 milioane, dar depinde si la ce dontolog mergi preturile difera...si vei merge in fiecare luna sau mai des depinde cat de repede faci progrese sa iti stranga aparatul. Iubita stai linistita pentru ca nu o sa fie rau, plus ca aparatul e la moda! Eu ma tem ca v-oi slabi, dar o sa ma informez si de le internet ce ma astepata. Numai bine!
Salut! Depinde de tipul de aparat dentar pe care-l doresti. Cele mai eficiente sunt aparatele metalice, insa se poarta destul de mult timp si trebuie sa mergi lunar la ortodont. O lista orientativa de preturi poti vedea aici https://www.dentalpremier.ro/aparat-dentar-pret/ in sa oferta este foarte diversificata. Acum exista si gutiere dentare invizibile cu care se pot indrepta dintii. Trebuie sa te informezi bine inainte si sa alegi cel mai potrivit aparat pentru tine. Succes!