Eu am avut numeroase probleme de genul asta cu picioarele. Cele mai multe au fost luxatii. Am avut si eu ceva asemanator cu problema ta. Mi-a fugit genunchiul si la spital mi s-a spus ca am entorsa, dar nu a fost atat de grav ca la tine. Parca am stat in ghips 10 sau 14 zile. Oricum indiferent ca ai entorsa, luxatie, fractura sau mai stiu eu ce nu ai voie sa calci pe picior! Zona aceea este ranita si sensibilia, chiar daca ti s-a desumflat si nu simti vreo durere. Nu te culca pe o ureche. Eu am tot timpul dureri de picioare din cauza numeroaselor probleme pe care le-am avut cu ele si de multe ori dupa 5-6 zile incepeam sa calc usor pe picior si sa merg prin casa. Si sa stii ca nu mi-a fost bine! Ghipsul acela este menit sa-ti tina piciorul drept si strans in perioada aceasta de repaus, timp in care genunchiul se va reface complet. Daca incepi acum sa calci pe picior si sa mergi, vei avea tot timpul dureri si este foarte posibil ca genunchiul sa-ti fuga din nou la cea mai mica greseala.