Pai de fiecare data vomit si imi fac rau la stomac! mersi oricum de raspuns.
Bună! I a un scobutil acesta este pentru fiere bilă ca sa i ti treacă răul, nu m ai vomita ca fortezi stomacul si intestinele rău de tot, ai mincat cu poftă si ti s a aplecat, acum i a astea si vezi ca o sa te lase durera, ce varsta ai? Esti fată? Seara bună.
Sunt fata, da. Merci de raspuns problema e ca nu sunt in tara iar farmaciile aici sunt inchise
Atunci chiar că e nasol. Multa sanatate si numai bine. Poate ca nu va fi nevoie sa vomiti, poate i ti trece altfel, eventual prin scaun la wc.
Mi-a mai trecut parca. Pur si splu ma simt de parca am febra si ma tem ca nu o sa pot adormi merci mult pentru raspuns!
Nope. Merci de raspuns, mi-a trecut pana azi parca...pur si simplu sunt mai sensibila dar nu stiu cum sa spun: azi mananc cereale si nu imi e nimic iar maine mananc cereale mai putine si imi e rau. Aceleasi cereale, acelasi lapte... sau pur si simplu mananc cina si dupa ce ma ridic de la masa pur si simplu mi se face rau. Si asta nu se intampla in fiecare zi dar o data pe saptamana cred.si parca nu exagerez. Pastile nu prea vreau sa iau ca nu e ok sa beau asa multe. O sa incerc sa imi fac o programare la medic ca vreau sa stiu ce naiba am.
dobrin1019 întreabă: