| ionutz2000 a întrebat:

Buna TPU.Eu in vara nu exagerez faceam 800 de abdomene fara oprire de 2 ori pe zi.Dar vreau sa stiu daca era bine ce faceam.Am 12 ani si la inceput faceam cate 100 si tot asa pana cand intro sapt am ajuns sa fac 800 900 si ma durea abdomenul rau de tot.Dar dupa un timp nu ma mai durea.Ma rog...Acum am lasat-o mai moale si as vrea sa stiu niste metode de slabit cat mai rapid.Am 1 70 si 75 de kg.As vrea sa stiu ce pot sa fac ca sa ard repede grasimea adica stiu mananc sanatos dar puteti sa-mi recomandati niste exercitii si de cate ori sa le fac pe sapt.Adica eu de ex la inceput ma durea infiorator cand ma apucasem sa fac ca nebunu' 800 900 dar dupa aceea mi-se parea un fleac! Adica unii zic ca e bine sa faci de 2 3 ori pe sapt.Dece frate? Ca de suprasolicitare omu' la un momendat se obisnuieste si nu mai e suprasolicitare.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! poti sa ti cauti de munca si ma refer la o munca bruta si cu singuranta vei slabi.

| Sapp a răspuns:

Cel mai bine e sa mananci sanatos, adica fara dulciuri, fara mancare grasa pe timp de seara si sa faci sport adica abdomene, flotari si sa iti mai gasesti timp macar sambata si duminica sa mai alergi...si asa poti slabi intr'o saptamana si 10kg tongue daca te'a ajutat fundita... apropo daca nu ai mai facut abdomene de ceva timp incepe cu cate 50-100 pentru inceput

| 7eleven a răspuns:

Am inaltime si greutate aproape identica cu a ta. e bine sa faci sport si continua. eu la aceeasi constitutie nu cred ca pot face mai mult de 40 abdomene in ciuda faptului ca am centura neagra in shotokan obtinuta in urma cu 2 ani. m-a ajutat enorm sportul facut in adolescenta.

| 7eleven a răspuns (pentru anonim_4396):

La 12 ani? tu gandesti inainte de a vorbi?

| SaveTheNature a răspuns:

Salut! Nu e rau sa faci 800 de abdomene.
Atunci cand nu mai ai febra e clar ca s-a obisnuit organismul.
Din pacate exercitiile pe care le faci tu se numes anaerobe. In primul rand solicita doar o parte a organismului tau.
Tu, pentru a slabi ai nevoie de exercitii aerobice.(cele de alergat de exemplu).
Daca ai avut ambitia sa ajungi la 800 de abdomene ar trebui sa ai ambitia sa alergi in fiecare dimineata (pe stomacul gol), macar o ora.
Atunci cand stomacul tau e gol, si organismul nu are de unde se alimenta fooseste caloriile aflate deja in organism, adica cele de pe abdomen, de pe picioare, etc!
Succces.Alergatul e cel mai bun!

| SaveTheNature a răspuns (pentru SaveTheNature):

Http://www.saloane.ro/articol/1502/exercitii-aerobice-vs-anaerobice.html

Ti-am dat si un link, sa vezi ce inseamna exercitii anaerobe( cele pe care le faci acum) si exercitii aerobice( pe care ar trebui sa le faci)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru 7eleven):

Scz n-am stiut cati ani ai, mergi la o sala de gym atunci.