Cel mai bine e sa mananci sanatos, adica fara dulciuri, fara mancare grasa pe timp de seara si sa faci sport adica abdomene, flotari si sa iti mai gasesti timp macar sambata si duminica sa mai alergi...si asa poti slabi intr'o saptamana si 10kg daca te'a ajutat fundita... apropo daca nu ai mai facut abdomene de ceva timp incepe cu cate 50-100 pentru inceput
Am inaltime si greutate aproape identica cu a ta. e bine sa faci sport si continua. eu la aceeasi constitutie nu cred ca pot face mai mult de 40 abdomene in ciuda faptului ca am centura neagra in shotokan obtinuta in urma cu 2 ani. m-a ajutat enorm sportul facut in adolescenta.
Salut! Nu e rau sa faci 800 de abdomene.
Atunci cand nu mai ai febra e clar ca s-a obisnuit organismul.
Din pacate exercitiile pe care le faci tu se numes anaerobe. In primul rand solicita doar o parte a organismului tau.
Tu, pentru a slabi ai nevoie de exercitii aerobice.(cele de alergat de exemplu).
Daca ai avut ambitia sa ajungi la 800 de abdomene ar trebui sa ai ambitia sa alergi in fiecare dimineata (pe stomacul gol), macar o ora.
Atunci cand stomacul tau e gol, si organismul nu are de unde se alimenta fooseste caloriile aflate deja in organism, adica cele de pe abdomen, de pe picioare, etc!
Succces.Alergatul e cel mai bun!
Http://www.saloane.ro/articol/1502/exercitii-aerobice-vs-anaerobice.html
Ti-am dat si un link, sa vezi ce inseamna exercitii anaerobe( cele pe care le faci acum) si exercitii aerobice( pe care ar trebui sa le faci)
Scz n-am stiut cati ani ai, mergi la o sala de gym atunci.