Nu este de la entorsa ai ceva genetic care cauzeaza entorsele, ai facut radiografie? Daca este cum spun medicii ceva genetic nu te mai ajută nimic nici kineto nici operatie nimic, asta este doar inceputul ai grija numai fa efort ca risti sa numai pot merge niciodata, poti face poliartrita reumatoida care este o boala autoimună la fel ca diabetul si cancerul, boli autoimune fara șanse de vindecare.Ce varsta ai daca nu te superi? Sanatate multa
Pe probleme de genul asta merge facut PRP/prolo. Recuperarea poate sa fie foarte buna, daca nimeresti un doctor cu experienta pe asa ceva.
Si radiografie si rmn am făcut.
sunt ff tânără.
eu doresc sa fac sport ca un om normal.
Te cred dar boala nu alege este nemiloasa, acum si tinerii se imbolnavesc nu doar bătrinii de 70-80 de ani
Genunchiul e cea mai sensibilă articulație și cea mai predispusă la orice, că ea susține greutatea corpului, și când alergi spre exemplu, dublul triplul greutății.
Dacă nu ți-a revenit după 6 ani, personal nu cred că se poate rezolva fără operație.
Pai cred ca oricum problema ta tine de fizioterapie si kineto, ambele chiar, atat sedinte din prima cat si a doua specialitate.
Nu ai gasit inca clinica potrivita, cauta prin tara si vei gasi clinici cu oameni si mai ales aparatura profesionala, dar acestea costa!
La refacere nu mergem la terapeuti care au anunturi pe net!
Succesuri
Apucă-te de canotaj dacă vrei musai sport. Sau polo, natație etc.
Sunt destule sporturi la care nu folosești picioarele (sau prea puțin).
Plus kineto.