Buna, si eu sunt in aceeas situatie ca tine, numai ca nu am probleme de familie, ma rog. Eu iau magne b6 ( pastile ) si vad putine schimbari
Nu-i recomandat extraveralul pentru copii!
Daca esti rau cu nervii, da cu capul de tocul usii pana te calmezi, ori spune-i maica-tii sa-ti dea 2 palme peste ochi si te-ai calmat instantaneu.
Nervii astia scosi in exces la 15 ani, se pot domolii cu educatie
de la parinti, sau folosindu-ti creierul (daca-l ai)!
Pacat ca nu esti copilul meu sa-ti fac educatie cum trebuie, ca-ti scoteam eu nervii din cap, fara bataie, dar restrictionata la maxim.
Pentru temperamentul asta coleric, de copil nebatut cum spun batranii, este doar o singura solutie: autocontrolul sau controlul si actiunea parintilor.
Un copil rebel se poate educa si altfel, dar sper sa nu ajunga ai tai in situatia asta.
Ai o gândire de tot rasul, daca tu crezi ca poti calma un copil bătându-l, nu ai ce cauta pe pământul asta, stai calm, nu ma cert cu ea pentu ca nu ma lasa sa fac chestii, si stai liniștiti sunt mult mai educata decat un om care imi spune sa ma calmez dând cu capul de toți pereții, nu ai ce cauta pe pământul asta, exista tratamente pentru nervi, mi-ar fi rusine sa comentez in locul tau cu o asemenea gândire
Ma indoiesc ca esti educata indeajuns, cat despre bun simt, nu vad de nici un fel la tine, atat vreme cat nici macar mama nu ti-o respecti.
Esti totusi un copilas de 14 ani, plin de tantrumuri si obraznicii.
Uneori bataia corecteaza ceea ce vorba buna nu poate face, mai ales in cazuri in care copilul este extrem de obraznic.
Nu cred ca esti un copil nebun, sa ai nevoie de pastile pentru nervi la varsta asta, dar cred ca esti un copil obraznic care vrea sa demonstreze lumii ca el face doar ce vrea el.
Personal, nu as apela la bataie pentru ca nu este stilul meu, dar as apela la restrictii drastice, sa te educ si sa fac din tine un copil exemplar.