| Ionita_Andrei_1993_hyzz a întrebat:

eu sunt in clasa a 8-a si am un coleg care tot zice cioc sau contra cioc (nici nu am habar ce sunt astea) si daca ma sperii sau nu stiu ce imi da un pumn tare in brat (in zona bicepsului) si am o intrebare. azi mi-a dat vreo 8 pumni in aceeasi mana cu putere si acum s-a invinetit putin. intrebarea este daca se poate rupe sau deforma muschiul. Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| minrest a răspuns:

E o gluma, glumeste si tu cu el si strange-l din spate de tendoanele de deasupra claviculelor-cat mai tare. El avand simtul umorului, nu se va supara. Daca mai are chef de glume, il strangi mai tare, si mai introduci cateva jocuri barbatesti, de exemplu sa il lovesti peste tibie prin surprindere.

3 răspunsuri:
| Chende_Valentin_1995 a răspuns:

Si eu sunt clasa 8a, si laine se fac,, jocuri" din astea. Spune-i sa se opreasca sau intoarcei-o cu aceeasi moneda. Normal chestiile astea ar fi sa vezi care ii mai barbat

| Ionita_Andrei_1993_hyzz explică (pentru minrest):

laughing)))))))) as face asta dar, ala se stie cu clasele de a 9, 10, 11, 12 si daca ii fac ceva vine cu aia peste mine

| minrest a răspuns (pentru Ionita_Andrei_1993_hyzz):

Mai degraba o sa caute pe cineva fara simtul umorului, cu care sa faca ''glume''. El cauta victime usoare. Vrea sa para smecher, nu un fraier care vine cu baieti mai mari pentru o ''joaca'', initiata chiar de el.