| violeta88 a întrebat:

eu sunt internata in spital deoarece am astm bronsic si mi-a facut radiografie, analiza de sange si mi-e tare frica cat o sa stau aici, azi e prima zi. Sper ca cat mai putin aa si apropo a zis ca sunt dependenta de oxigen adica de masca, cat credeti voi ca o sa mai stau aici dupa parerea voaatra? Mi-e tare frica.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Andreeush a răspuns:

O saptamana, doua sau poate mai mult. Asta e in functie de tratament si ingrijirile medicale de care ai nevoie. Mai bine vorbeste cu medicul, el are obligatia de a-ti spune detalii despre tratament si perioada cat vei fi internata.

3 răspunsuri:
| Quassaar a răspuns:

Mai Vio, de ce nu întrebi un medic sau o asistentă? Probabil vei sta atât timp cât este necesar ca sa te faci bine. Sănătate!

| violeta88 explică (pentru Quassaar):

Multumesc o sa intreb

| violeta88 explică (pentru Andreeush):

Ok multumesc