| Cris3584 a întrebat:

Ieri mi s-a facut o mica operatie de scoatere a unui neg din talpa, cica era unul clasic si ca as fi putut sa mi-l scot singura - insa durea foarte tare, si nu mai puteam calca normal cu piciorul. Si ieri in sfarsit mi l-au scos, mi-au recomandat sa incerc sa merg normal, sa nu fac nimic special, ca e totul in regula. Dupa ce a trecut anestezia, a inceput sa doara treptat din ce in ce mai tare, simteam o presiunea puternica, nu stiam cum sa-l tin, in sus, sau in jos, dupa cateva ore am luat o aspirina, si imi trecuse durerea. Inainte sa ma culc a inceput iar o durere instabila, ca niste "crampe", am mai luat o pastila, si intr-un final am adormit. Doctorul mi-a zis ca ar trebui sa schimb in dimineata asta bandajul, iar durerea e mai mica, ma simt mai bine, insa nu e perfect. In continuare nu stiu cum sa-l tin, si imi este frica sa nu inceapa iar sa doara ca aseara. Sa calc in el? vreau sa-si revina normal si natural, nu vreau complicatii. A mai facut cineva vreo mini-operatie de genul asta? Stie cineva ce ar trebui sa fac? Sa-l las in pace, ca e normal? Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Asculta ce iti spune medicul si nu calca pe picior pana nu iti trece de tot.

| Robert a răspuns:

O perioada te va durea.

| Robert a răspuns:

Incearca sa nu calci pe el si tine-l tot timpul acoperit pentru a nu infecta locul.

| Anaeli a răspuns:

Este totusi o operatie, deci ar fi anormal sa nu te doara. Este bine sa stai mai mult in pat cateva zile, pana se mai cicatrizeaza rana. Trebuie sa schimbi bandajul si sosetele mereu si sa dezinfectezi, sa nu faci infectie. Daca durerea nu cedeaza dupa cateva zile, ar trebui sa mergi la medic.

| edytzu4 a răspuns:

crede-ma ca prin raspunsul asta mai ajutat pe mine. eu inca il am si de cateva zile imi dau in talpa cu DUOFILM. multumesc. acesta este o intrebare demna de funda :*

| edytzu4 a răspuns:

Cris, eu am avut asa ceva si la degetul aratator de la mana dreapta. aceleasi simtome ingrozitoare. nu am ridicat nimic cu mana aceeasi si nu am atins nimic. iti sugerez sa iti pui niste adidasi mai largi si sosete cu grija. o sa te doara mai rau ca aseara daca vei calca. sper ca team ajutar

| Cris3584 explică:

@Robert, iti multumesc pentru raspuns - imi confirmi banuiala. doctorul a zis ca se reface in 10-12 zile sad abia astept sa se refaca.
@edytzu4, ma bucur ca te-am putut ajuta cu intrebarea postata de mine. Dar tu ce ai de gand sa faci? eu stiu ca existe doua variante, deci tu nu ai ales operatia?

| Cris3584 explică:

Il tin acoperit, nici nu am curaj sa-l ating, in seara asta trece mama pe la mine sa-l rebandajeze.