| Alexa_Adda_2000 a întrebat:

Ieri stateam cu verisorul meu, el la calculator,eu in pat. Dintr-o data, i-a aparut o eroare pe ecran, si m-a chemat pe mine sa-l ajut. M-am ridicat de pe pat, m-am pus in genunchi, mi s-a inegrit imaginea( am ametit) si-am cazut jos, el a strigat de cateva ori la mine, o chemat-o si pe mama, si ea la fel m-a trezit.Ce sa fii fost oare. Ei strigau la mine,dar eu nu am auzit nimic. Eram inconstienta?! Tin sa spun, ca am tinut o dieta stricta, si am slabit in timp record, 10 kg in doua saptamani. Dieta asta ma oprea sa mananc mai deloc. Sa fii fost de la asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| sandra23roxana a răspuns (pentru Alexa_Adda_2000):

Ce ai facut sa slabeti 10 kg in doua saptamani? nu mancai nimic? spune-mi si mie ce ai facut de ai slabit asa de mult si de repede?

| Alexa_Adda_2000 explică (pentru sandra23roxana):

Pai nu am mancat mai nimic. Mancam poate un mar pe zi, dar am aflat si eu de curand, ca nu este bine. Incearca sa ocolesti alimentele prajite ( cartofii prajiti de exemplu), ciocolata si zaharul. Seara daca ti-e foame, mananca o salata de rosii cu branza taiata cubulete, asta va inlocui painea. Vei slabi garantat happy!