| Akanfrot a întrebat:

Buna TPU, îmi chioraie burta după vreo 3 ore ce mănânc, totuși cred ca e vorba de foame fiindcă dacă iau o gustare îmi trece, ideea e ca dacă nu ma mai gândesc, sa zicem in pauzele liceului nu mai simt nimic dar cum se suna si e liniștea mai mare atunci apare problema, dacă nu este de la gândire ce pot face, pastile de ceva foame, sau de eliminarea gazelor sau orice alta varianta preferabil naturala? Mulțumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Ti-am mai explicat ca nu-i nici o foame, ci gazele intestinale din cauza amestecurilor inadecvate de mancare, si a golurilor de aer pe care le inghiti cand mananci fara sa mesteci corect si cu gura inchisa.

Ia de citeste raspunsurile noastre la intebarea asta pe care ai pus-o deja de 3 ori. Deschide-ti intrebarile anterioare si citeste raspunsurile, ca ne-am chinuit sa-ti raspundem odata!

https://www.tpu.ro/utilizator/aaolnv/intrebari/

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| cristi202 a răspuns (pentru Violleta2022):

Bate saua sa priceapa iapa! happy