| Mogiojojo a întrebat:

Imi put picioarele. Tot timpul cand vin de afara si ma descalt imi put picioarele si sosetele graznic. Din cauza asta mi se input si papucii si trebuie sa-i spal la saptamana. Ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| GouDidodino a răspuns:

Mergi desculță

| Denly a răspuns:

Ia-ti papuci noi, schimbă șosetele mai des si inainte sa te incalți cu șosetele sa te speli cu săpun mai par fumat.

| Sebastian217 a răspuns:

Poti spala incaltamintea cu otet daca vrei sa scapi acolo de miros

| Crylia a răspuns:

Am fost odata la un magazin de incaltaminte si mi-a fost oferit un spray special pe care trebuia sa il aplic inauntrul pantofului cat si pe picior pentru a nu-si prinde pantoful mirosul de transpiratie. Incearca sa mergi la un magazin specializat pe articole de incaltaminte si vezi daca au ceva asemanator pe acolo.

| eckblume a răspuns:

Gasesti la farmacie pudra pentru picioare sau pentru pantofi. Gasesti si pe eMAG. Stiu de la cineva ca e buna.
Daca picioarele tale au un miros neplacut chiar si dupa spalare, vezi sa nu ai vreo ciuperca. Se gasesc multe tratamente in farmacii.

| Directioner99 a răspuns:

La deichmann, dm sunt spray uri pentru incaltaminte sa nu mai miroasa urat.Incearca acolo

| Adry05 a răspuns:

Exista deodorant pentru încălțări care să mai neutralizeze mirosu. Găsești prin DM, Deichman etc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-am dat seama de ce nu ai înțeles întrebarea mea. Putoarea picioarelor ți-a întunecat nivelul de înțelegere

| Mogiojojo explică (pentru anonim_4396):

Oh ya

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mogiojojo):

Trebuie sa schimbi tălpicile la încălțăminte