| bogdyi a întrebat:

Imi puteti spune niste leacuri babesti anti cosuri si pistrui?

Am auzit de la cineva. cu miere si inca ceva dar nu mai stiu ingredientele,, PLS astept ca nu mai suport bubele pe fata!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| NicoleSova a răspuns:

Cel mai bine sa faci procedura asta dimineata si seara.

11 răspunsuri:
| danmadalin97 a răspuns:

Poti sa folosesti crema de galbenele
eu am folosit si ii buna nu prea mai am cosuri
se gaseste in farmacii

| ale3xa a răspuns:

Pentru cosuri ti-as recomnda o crema se numeste Cutaden se gaseste la farmacie si chiar da rezultate eu o folosesc e foarte buna

| petrica1111 a răspuns:

Cu miere si cu morciv tocat.Te dai pe fata si tii o ora. asta de trei ori pe zi. asta pentru cosuri, pentru pistrui nu stiu. Funda big grin

| NicoleSova a răspuns:

Salut. Iti recomand sa faci o reteta pentru eliminarea cosurilor, amesteca miere cu suc de lamaie ( taie citeva felii si stoarce) apoi mesteca. si dupa aia te dai pe fata. Peste 30 minute te speli dar nu te stergi cu stergarul, lasa sa se usuce de la sine. Draga pistrui este dar de la Dumnezeu, daca nu iti convine, poti aplica un fond de ten. Sper ca te-am ajutat. Bafta si pupici!

| Himera a răspuns:

Cateva picaturi de zeama de lamaie+miere, o lasi 15 minute pe fata, clatesti cu apa calduta.

| bogdyi explică:

O sa dau funda dupa ce vin cu rezultatele

| bogdyi explică (pentru NicoleSova):

Si cand sa refac procesul?/ pe luna? saptamana? zii

| NicoleSova a răspuns (pentru bogdyi):

Depinde cit de tare iti este afectata fata ta, nu pot sa-ti spun. dAR sper sa ajute happy

Pe frunte si sub barbie sunt foarte multe, totusi dc nu spui?

| NicoleSova a răspuns (pentru bogdyi):

Pentru ca eu nu stiu cit de multe cosuri ai, si cit sunt de afectate. Dar totusi ai incercat metoda?

NicoleSava daca imi zici ce program sa folosesc dau funda