Gastrita nu se diagnosticheaza cu ecograf, ci pe anamneza. Fa niste schimbari in alimentatie, deoarece este boala metabolica. Avand in vedere ca produci prea mult acid clorhidric, necesar in digestia proteinelor, incearca sa reduci consumul de proteine acide (de origine animala), si care se digera in timp indelungat. De asemenea introdu in alimentatie alimente alcanizatoare (in special culoarea verde, plante cu frunze verzi,), legume si fructe. Atentie la oua, ele sunt cele mai acide alimente, cu ph undeva la 1.5. Bea cateva ceaiuri antiinflamatoare (gastrita, cat si alte -ite sunt inflamatii). Nalba mare ar fi foarte indicata, d e asemenea menta. Consuma aliemente antiinflamatoare: turmeric, ghimbir. Renunta la zahar si faina alba definitiv. Sunt inflamatori puternici. Ar trebui sa se vindece si sa nu mai ai probleme. Ai grija sa nu cumva sa mananci fructe dupa masa sau sa bei apa dupa masa.
Hm..gastrita. Eu am gastrita de 5 ani, si ca sa mi puna diagnosticul asta am făcut endoscopie. Ai cumva arsuri pe piept? S ar putea totuși sa fie vorba despre altceva. E nasol dacă te a diagnosticat cu gastrita fără a ti face minime investigații
Si mie mi se intampla aproape la fel dar nu stiu daca ai interocolita adica si eu aveam vărsăm ma durea stomacul si imi făceam nevoile lichide sa spun asa doar ca mi-a dat o dieta numai cu fierturi si ceaiuri s-au iaurt cu foarte putina grasime si mi-a trecut doar ca mi-e mia tinut cam 1 săptămână si nu stiu daca e acelasi lucru
Du-te la un alt medic si cere si o ecografie abdominala si eventual o endoscopie.
Nu mai sta cu suferinta ca se poate croniciza.
Anonimulgrr întreabă: