| Ioanaionescu1718905 a întrebat:

In fiecare seara ma doare stomacul tare, ma inteapa, cand am stomacul mai gol, daca mananc ceva imi trece pe moment, chestia asta se intampla de 6 luni, am fost la medic si mi-au pus diagnostic de gastrita fara a-mi face ecograf. Iar dupa ce mananc, cam dupa o ora,imi e greata... s-a mai confruntat cineva? Multumesc, dau funda.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Ralena a răspuns:

Gastrita nu se diagnosticheaza cu ecograf, ci pe anamneza. Fa niste schimbari in alimentatie, deoarece este boala metabolica. Avand in vedere ca produci prea mult acid clorhidric, necesar in digestia proteinelor, incearca sa reduci consumul de proteine acide (de origine animala), si care se digera in timp indelungat. De asemenea introdu in alimentatie alimente alcanizatoare (in special culoarea verde, plante cu frunze verzi,), legume si fructe. Atentie la oua, ele sunt cele mai acide alimente, cu ph undeva la 1.5. Bea cateva ceaiuri antiinflamatoare (gastrita, cat si alte -ite sunt inflamatii). Nalba mare ar fi foarte indicata, d e asemenea menta. Consuma aliemente antiinflamatoare: turmeric, ghimbir. Renunta la zahar si faina alba definitiv. Sunt inflamatori puternici. Ar trebui sa se vindece si sa nu mai ai probleme. Ai grija sa nu cumva sa mananci fructe dupa masa sau sa bei apa dupa masa.

5 răspunsuri:
| Denisa0954 a răspuns:

Hm..gastrita. Eu am gastrita de 5 ani, si ca sa mi puna diagnosticul asta am făcut endoscopie. Ai cumva arsuri pe piept? S ar putea totuși sa fie vorba despre altceva. E nasol dacă te a diagnosticat cu gastrita fără a ti face minime investigații

| Username272 a răspuns:

Poate fi apendicita fi pe faza la toate semnele ce apar

| Bubu_Andreea_2000 a răspuns:

Si mie mi se intampla aproape la fel dar nu stiu daca ai interocolita adica si eu aveam vărsăm ma durea stomacul si imi făceam nevoile lichide sa spun asa doar ca mi-a dat o dieta numai cu fierturi si ceaiuri s-au iaurt cu foarte putina grasime si mi-a trecut doar ca mi-e mia tinut cam 1 săptămână si nu stiu daca e acelasi lucru

| alina2k18 a răspuns:

Du-te la un alt medic si cere si o ecografie abdominala si eventual o endoscopie.
Nu mai sta cu suferinta ca se poate croniciza.

| Ioanaionescu1718905 explică (pentru Username272):

Am facut operatie de apendicita acum 3 ani