| Yoana_5496 a întrebat:

Buna TPUhappy In urma cu aproape doua saptamani mi-a venit ciclul pentru prima data.imi spuneti cam cate zile pe luna, e normal sa dureze ciclul... dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| EuSiCuMine a răspuns:

Un ciclu normal dureaza intre 3-7 zile. Daca ciclul dureaza mai mult de 7 zile si iti curge putin, adica este pe terminate nu ai de ce sa te ingrijorezi, dar daca depaseste 7 zile si curge incontinuu ar trebui sa te duci la doctor, eu am patit acum 2 ani asta in vacanta de craciun si m-a tinut o saptamana si 4 zile. deoarece nu fusesem la doctor de prima data cand am observat ca ceva nu e bine. Daca el dureaza mai putin de 3 zile, ar trebui sa te bucuri, rar se intampla sa scapi asa usorlove struck :* nu te ingrijora ca esti la inceput, nimic nu merge prost acum

11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Intre doua si sapte zile, acceptandu-se ca normale menstre cu durata de pana la 10 zile.

| Ezyo a răspuns:

3-4 zile happy

| BoOoMbOnik a răspuns:

La fiecare fata este diferit. Menstruatia trebuie sa dureze in mod normal intre 3-7 zile. Funda? Mersi

| Lime a răspuns:

Cam 3-7 zile. Depinde de fiecare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreo 5.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal 5-10 zile toate au organismul diferit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Fiecare femeie este diferita, deci, ciclul nu va fi la fel la toate femeile. Spre exemplu: la mine dureaza 5-6 zile, pe mama o tine 2-3 zile. Deci nu avem de unde sti.

| madaluhsha a răspuns:

Buna. Este normal sa dureze intre 3 zile [minim] si 7 zile [maxim], iar daca se intampla sa iti intarzie sau sa nu vina pe aceeasi data cand ti-a venit luna anterioara nu trebuie sa-ti faci griji pentru ca asa se intampla in primii ani.:*

| ChristinneVonD a răspuns:

Ciclul dureaza in medie de la 2 sau 3 zile pana la 7, 8 sau chiar mai mult. Depinde de organismul fiecaruia. happy Fundita?puppy dog eyes

| LittleMilka a răspuns:

In general maxim o saptamana. Probabil fiind la inceput te va tine 5-6 zile dar pe parcurs se va regla singur. Sa nu te sperii daca vor fi luni in cara nu`ti va veni menstruatie deoarece la inceput este normal sa mai intarzie. happy

| InnocentSmilex a răspuns:

Vreo 4-5 zile tongue depinde de fiecare. poate dura si o saptamana. unei prietene asa ii vinehappy