Nu are nici o legatura cu o boala de inima. dar la analize ti-a fost gasita o anomalie. Ea poate fi o boala cu transmitere sexuala (sifilis, HIV, hepatita B, C), alta infectie sau o alta boala (de exemplu o glicemie foarte mare care sa indice un diabet sau un numar de trombocite foarte mare care sa indice o boala a maduvei osoase sau o anomalie a hematiilor care sa indice o boala genetica)
Nu, de la donare de sange nu, dar poti avea o boala din nastere sau care a evoluat in timp. De la o transfuzie de sange nu poti pati nimic doar sa ai anemie din cauza lipsei de sange.(Sa te simti slabit in permanenta.) Niste sfecla rosie te rezolva
Deci ai donat sange...
Se stie ca inainte ca sangele tau sa fie folosit, se face analiza sangelui.
Unele boli, cum ar fi hepatilte nu prea au simptome imediate, o hepatita ar fi posibila.
De aia te-a chemat, sa te informeze asupra unei posibile boli... sau poate esti sanatos!
Dar daca as fi sanatos de ce m-au chemat la ei si prin scrisoare...pot spune ca de 2 ani jumate n-am avut relatii sexuale si in tot acest timp nu am simptome specifice unor boli, nu am avut ganglionii umflati, am fost racit dar organismul meu sa refacut fara medicamente .....asta nu inteleg daca as fi sanatos de ce mi-ar trimite plic dupa 2 saptamani sa ma prezint pentru a fi informat in legatura cu analizele
Tocmai ti-am spus ca sunt boli fara simptome.
Sunt virusi care stau in organism mult si bine, nu tot timpul bolile se manifesta din primele luni/ ani.Gandeste-te daca ai avut lucrari dentare,daca ai fost la manichiura...
Im sfarsit poate si fi o anmenie sau anumite lipsuri din organism (fier, calciu, glicemie mare, mica, colesterol ridicat.
Nu trebuie sa fie ceva grav!
Totusi dupa ce isi iau rezultatul niciunul nu revine sa ne spuna si noua ce au aflat. Murim de curiozitate.