anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

intrebarea mea este pentru fete...
Am 13 ani si port din cand in cand bustiera... dar ma dor sanii ingrozitor, daca ma atinge cineva un pic...ma doare ingozitor(simt ca mor).
As vre sa stiu de ce?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate eşti la menstruaţie, atunci organismul e mai sensibil si sânii te dor. Sau poate ca porti o bustieră nepotrivită şi te strânge mai tare. Încearcă să nu porţi bustieră o perioadă şi vezi atunci dacă te mai dor.

5 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Buna! poate te strange bustiera, poate esti in acea perioada "delicata", poate ai poftit ceva...thinking

| MarinaInna_7737 a răspuns:

La varsta de 13 ani esti inca in crestere...incearca sa porti ceva mai larg.astfel incat sa stea mai relaxati...Nu este nimic grav.esti in perioada de crestere, e normal!winking

| DOGinthecartie a răspuns:

Buna si eu am 13 ani si pe mine ma dureau sanii de la bustiera si port numai tricou...dar ma mai doare si pe mine cand ma loveste un pic cineva sau ii ating cum spun celelalte fete suntem in crestere si poate vine menstruatia

| ASDS a răspuns (pentru anonim_4396):

Chiar a functionat ce mi-ai zis...multumeschappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru ASDS):

Cu placere, oricand, ma bucur ca ti-am fost de folos happy.