| andreea350dum a întrebat:

Bună TPU. La cât timp apar simptomele de sarcină? Şi la cât timp se face un test corect de sarcină?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| cosminvgb07 a răspuns:

Prin simptome ce vrei sa spui?

| Violleta2022 a răspuns:

Simptomele de sarcina apar dupa 3 saptamani de sarcina si fiecare sarcina poate fii diferita.
Am avut 2 sarcini si au fost total diferite una de cealalat.
La prima sarcina am vomat dupa 3 saptamani, pana am nascut, am avut stari de ameteala si de rau, toata sarcina.
la cea de a doau sarcina nu am avut nici un simptom, doar lipsa menstruatiei mi-a confirmat ca sunt gravida.
Asadar, simptomele de sarcina NU apar la toate femeile.

Un test corect de sarcina se face DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala. Orice test facut inainte de 21 de zile va fi eronat si inutil.

| IrinaMihaela15 a răspuns:

Un test corect se face la 10 zile de la data la care ar fi trebuit sa-ti vina menstruatia, ex dacă trebuia sa-ti vina pe 9 faci testul pe 18, și numai cu prima urina de dimimeata. Te trezești normal, nu trebuie sa-ti pui alarma, și când te duci la baie iti faci testul.

| IrinaMihaela15 a răspuns (pentru IrinaMihaela15):

Am uitat sa menționez, indicat e ca mai întâi sa lași jumătate din urina sa se ducă normal în vasul de toaleta, deoarece acel jet are mai mulți microbi și poate sa iasă fals pozitiv/fals negativ testul. După ce ai urinat jumătate din cantitatea de urina te oprești și de-abia după urinezi pe test sau intr-un recipient, cum preferi.

Întrebări similare