| blablablab a întrebat:

Buna TPU, m-a tras curentul la o ureche si de 3 zile ma doare pana la maxilar, o simt umflata pe dinauntru, am incercat vata cu spirt apoi mi s-a zis ca asta e pentru la dinti, in orice caz, nu m-a rezolvat vata cu spirt, am stat azi cu orez cald in soseta vreo 2h la ureche, inca nimic, ce alte rezolvari mai stiti? M-as fi dus la doctor doar ca sunt in Anglia si aici nu exista fraza " m-a tras curentul" si m-ar trimite la analize la spital(in cel mai bun caz, asta daca nu imi zice ia paracetamol) si daca m-as duce la urgente tot asa..imi da paracetamol si ma trimite acasa deci nicio sansa cu medicii de aici si mai bine intreb romanii mei. Mai si dorm cu caciula in cap

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Lety20 a răspuns:

Gatul nu te doare? Eu tot asa dureri de ureche periodic dar cand am fost la control mi-au gasit ceva la glande in gat. De glande poate sa dea durere in ureche sau de la dinte. Eu am picurat in ureche de la farmacie contine antibiotic, asa din proprie initiativa ca ma durea.
Daca e gatul se poate de făcut gargara intr-un pahar de 200g apa calduta o linguriță de sare. Cu solutie de clatit gura tot se poate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alta metoda babeasca daca te incalzeste cu ceva este aia cu tigarea aprinsa, o bagi cu filtrul in ureche si ar trebui sa traga curentul din ureche.
Inafara de asta mai exista picaturi pentru infectii si alte probleme ale urechii.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cele mai bune exemplare le exportam noi laughing du-te la ENT ear nose throat si iti da antibiotic. Apoi iti faci film la masea dupa cum ti se spune la dentist, daca e nevoie. Iti zice ENT daca e nevoie de dentist

| Floridori a răspuns:

Faza cu "m-a tras curentul" nu exista acolo pentru ca nu exista in general.Asemenea bazaconii am auzit numai la noi.Numai romanii racesc daca se spala pe cap in timp ce toata planeta raceste de la virusuri, numai pe romani ii trage curentul in timp ce toata lumea are infectii bacteriene, numai femeile romance au afectiuni ale ovarelor daca merg fara sosete pe gresie in timp ce toate celelalte miliarde de femei dezvolta infectii de la agentii patogeni etc.

Evident ca nu exista "curentul", ci o infectie bacteriana. Orice medic, indiferent ca este roman sau britanic, ori congolez sau japonez, iti va da tratament cu antibiotic (eventual si analize).

| dinaprilie a răspuns (pentru Floridori):

Desi am auzit in jurul meu si pro si ocara ref la aceasta expresie, chiar si eu o mai foloseam, mi/am zis ca na, descrie o serie de afectiuni venite pe cale aeriana si in acelasi timp mi/am mai zis ca si altii au bazaconiile lor, specifice culturii..ca de, noi cica suntem o mare parte latini si cam asa se duce vorba ca ne place asa.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ai facut otită probabil ai si un dop de ceara daca chiar te doare urechea, durerea mai poate fi si din cauza maselelor cariate sau a maselei de minte daca i ti iese maseaua de minte aia trebuie urgent scoasa, va maninca pe toti in fund sa plecati din Romania in strainatate, daca nu ai asigurari platesti de te saturi, Anglia nu e Romania in care merge șpaga la asistentă cafeaua si la medic 100 de lei, in orice țara civilizata nu dai șpăgi, numai la noi dai, ca altfel mori de durere nu te baga nimeni in seamă. Esti fată sau băiat? Ce varsta ai? Cu cine esti in Anglia? Te poot duce parintii la medic nu sta asa ca se infecteaza maseaua eu cred ca de la masea este, sau de la oricare alt dinte care este cariat, i ti trebuie radiografie dentara sa vada medicul ce ai.