| ßŶÁŃČÁ a întrebat:

M-am taiat intr-o sticla si mi s-a rupt o bucatica de carne de pe degetul mare la mana. Nu m-am dus la spital pentru ca nu e asa grav.
Acum ca mi s-a vindecat, in locul unde mi s-a rupt carnea s-a format alta dar e mult mai umflata si nu simt deloc cu particica aceea.
O sa revina vreodata la forma initiala degetul, sau o sa fie tot umflat in acea parte? Sau o sa mai simt vreodata ceva cu partea aia?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| derEinzelgängerWolf a răspuns:

SI eu m-am taiat intr-o sticla sparta in lateralul palmei acum vreo 10 ani.M-am dus la medic imediat unde m-au dezinfectat si m-au cusut.Intr-adevar se observa in locul respectiv o modificare a tesutului epitelial(pielii) insa doar daca te uiti de aproape si cu atentie.Cat despre simtul tactil pot spune ca simt cu partea respectiva orice atingere.Iti recomand sa mergi la un doctor!

2 răspunsuri:
| treywa a răspuns:

Iti recomand sa mergi la doctor.Mai mult ca sigur ai o infectie, deoarece pielea s-a regenerat peste "bacterile" de la taietura ta.Fa-ti timp si du-te la un consult, nu ia mai mult de 2 ore.Multa sanatate!

| ßŶÁŃČÁ explică (pentru treywa):

Dar in timpul cat am avut rana am dezinfectat-o si am pus antibiotic pe ea si mereu am tinut pansat locul. Si nu am observat ceva neinregula, doar ca forma pielii noi e putin diferita si asta intrebam ca oare nu e vindecata complet de aceea este umflata. :/