Iti recomand Ketonal Forte, e peste alinarea durerii, insa mergi imediat cum vine dentistul tau din concediu.
Du-te la alt dentist, mai ales ca maseaua este de lapte. Pentru durere poti sa iei algocalmin, pastile sau fiole (le bei).
Du-te la alt medic! Iar daca nu si nu, la farmacie gasesti spray-uri cu lidocaina 10% (anestezic local, pulverizezi pe mucoasa). Daca iei analgezice sau alte treburi, nu uita sa mananci, oricat de greu iti e! Sanatate!
Du-te la alt dentist.Nu oi sta acum sa suferi ca dentistul ''tau'' e in concediu. Funda?
Http://www.paginiaurii.ro/......BASI1.html e un stomatolog foarte bun si ca meserie si ca preturi insa tot asa e in concediu pana pe 16 ian :P
Incearca aulin (pastila), augmentin este foarte bun 1 la 12 ore isi face efectul de la prima pastila.
http://www.mymed.ro/durere-masea-tratament.html
Cautati urgent un alt dentist. mergi la un cabinet stomatolog cat mai repede. altfel se agraveaza situatia, exista riscul de a-ti pierde maseaua, eu am patit-o si te avertizez ca nici cand mi-am fracturat clavicula nu m-a durut asa tare cum m-a durut cand mi-a scos-o, cu tot cu anestezie.De atunci imi ingrijesc dintii mai bine ca orice . Bafta!
Pune putina gheata pe masea (nu in gura ) si tine putin presat, o sa te mai lase durerea ca si pe mine ma doare... daca crezi ca e bun incearca
User252426 întreabă: