Dupa 18 ani cand se stabilizeaza cat de cat cresterea dioptriilor
reactii adverse de la mici iritatii pana la pierderea vederii daca apar complicatii
nu scade incet incet se face 0 brusc ca de aia faci operatia.
daca iti permiti logic ca e mai bine sa o faci in Germania
Miopia se stabilizeaza, de obicei in jurul varstei de 30-40 ani. Inainte de stabilizare nu prea este indicata operatie, fiindca mai tarziu tot va scadea dioptria.
Un consult serios la o clinica laser poate alege metoda si optiunile de interventie in cazul tau.
Im Germania sunt de obicei mai scumpe operatiile daca nu ai asigurare si nu ai adresa..acte etc
Daca nu ai asigurare te sfatuiesc in romania..pentru ca e mult mai ieftin decat in multe tari din europa
Operatie cu laser se poate face daca ai minim 20 de ani..si nu suferi de diabet..sau alte boli
Si nu numai, daca Casa de Asigurari nu acopera operatia prin laser, va trebui sa scoti din buzunar cat o costa... Totul trebuie interesat cei drept, daca cei de asigurari acopera operatia, partial sau deloc.
Mie un medic mi-a spus ca laserul pentru vitiligo este ff costisitor si casa de asigurari nu plateste, asa ca am lasat-o balta. Am dat un exemplu cam cum e cu una dintre interventii cu laserul in Germania.
Șevval întreabă: