anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma mananca rau pielea. in jurul gatului. cand ma scarpin nu simt ca ma scarpin. nu stiu cum sa va spun. E ca si cum nu m-as scarpina. Ce se intampla cu mine. Tin sa mentionez ca nu am mancat nimic stricat din cate stiu eu si varicela sau varsat nu am. Nu am bubite sau ceva de genul. Va rog ajutati-ma din tot sufletul. Am 14 ani jumatate. Sora mea spune ca e efect placebo dar nu e asa. Mama rade zice ca ma prefac sad Dau FUNDA!

Scuzati categoria

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Hassel a răspuns:

E doar o iritatie, probabil va trece de la sine. Incearca sa nu te mai scarpini, sa-ti ocupi mainile si mintea cu altceva. Pt calmarea senzatiei de mancarime, recomand alcool mentolat (il gasesti la orice farmacie)

3 răspunsuri:
| ღEυCαρѕυηαTυAηαηαѕ a răspuns (pentru Hassel):

Mulţumesc mult. Răspunsul tău chiar m-a ajutat.

mariana
| mariana a răspuns:

Poate fi o reactie alergica la ceva mancare, medicament ori polen de la flori, ori de la parul unor animale de casa.
In acest caz, in afara de faptul ca sa te ungi cu alcool mentolat (mixtura agitanda), ar fi bine sa iei CLARITIN ori AERIUS care calmeaza starea alergica si ajuta la vindecarea organismului.
Un gand bun si multa sanatate.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Să nu fie ceva pe sistem nervos, dacă mai ai un astfel de episod, este bine să te vadă medicul de familie cel puțin.
Sănătate!
Pa, pa.