| Lidia222 a întrebat:

Buna TPU.
Ma numesc Lidia, am 17 ani.
Am o problema cu, care ma confrunt de 2 ani,in fiecare luna, mai exact infectie urinara.
Acum cateva zile am fost la un medic ginecolog si mi.a dat un tratament printre care este si TERGYNAN ( comprimate vaginale)
Aseara am folosit penrru prima data acest medicament.
Am facut ce a trebuit.
Adica inainte de a le introduce in vagin, le.am umezit in apa, dupa introducere am stat intinsa timp de 20 de minute.
Azi la scoala am simtit o scurgere asa ca am fugit repede la baie.
Era o scurgere de medicament, mai exact TERGYNAN-UL.
A fost o scurgere destul de mare.
Nu inteleg de la ce poate sa fie.
Va rog mult ajutati-ma.
E prima oara cand folosesc acest medicamet si nu am mai patit asa ceva.
Inca o data, ajutati-ma va rog.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Mucoasa vaginala nu are capacitate de absorbtie, asa ca medicamentul sta o vreme in contact cu ea (in functie de medicament intre 12 ore si 3 zile) si apoi se lichefiaza si se scurge la exterior, fiindca efectiv nu ar avea unde sa se duca. Deci este absolut normal ce s-a intamplat, doar ai invatat si tu ca nu exista capacitate de absorbtie in mucoasa vaginala, nu te puteai astepta ca medicamentul sa dispara in neant.
Cred ca ai o neintelegere privind diagnosticul. Nu vei primi niciodata ovule pentru o infectie urinara, ceea ce ai tu este probabil o infectie genitala (vaginala) si nu are absolut nici o legatura cu caile urinare (uretra, vezica)

| Lidia222 explică (pentru Brigaela):

Am mai multe probleme, nu doar infectii urinare.
Multumesc pentru raspuns

Răspuns utilizator avertizat
| CuriousStuff a răspuns:

Putin probabil sa fi stat acolo o noapte intreaga si sa nu se fi scurs inainte, asta in cazul in care nu l-ai introdus cat trebuia...

| Lidia222 explică (pentru CuriousStuff):

L.am introdus destul de adanc.
Iar dimineata inainte de a pleca la scoala mi.am schimbat lejeria intima si nu aveam nimic.
Multumesc oricum pentru raspuns.