Putin probabil sa fi stat acolo o noapte intreaga si sa nu se fi scurs inainte, asta in cazul in care nu l-ai introdus cat trebuia...
L.am introdus destul de adanc.
Iar dimineata inainte de a pleca la scoala mi.am schimbat lejeria intima si nu aveam nimic.
Multumesc oricum pentru raspuns.
Mucoasa vaginala nu are capacitate de absorbtie, asa ca medicamentul sta o vreme in contact cu ea (in functie de medicament intre 12 ore si 3 zile) si apoi se lichefiaza si se scurge la exterior, fiindca efectiv nu ar avea unde sa se duca. Deci este absolut normal ce s-a intamplat, doar ai invatat si tu ca nu exista capacitate de absorbtie in mucoasa vaginala, nu te puteai astepta ca medicamentul sa dispara in neant.
Cred ca ai o neintelegere privind diagnosticul. Nu vei primi niciodata ovule pentru o infectie urinara, ceea ce ai tu este probabil o infectie genitala (vaginala) si nu are absolut nici o legatura cu caile urinare (uretra, vezica)
Medicatia vaginala se introduce in vagin SEARA, la CULCARE conform instructiunilor, dupa care se introduce un tampon de vata sterila, ca sa nu se scurga afara.
Dimineata, se scoate tamponul si se arunca, si te speli doar la exterior, pe labii si poponet.
Pe perioada tratamnetul vaginal, nu s efac spalaturi vaginale. vaginul se curata singur cu medicatia care o introduci si elimina infectia. Bineinteles ca trebuie sa ai tampon zilnic pe chilot, pentru a colecta infectia care se scurge din vagin.
Referitor la infectia urinara, cred ca faci confuzie, tratamentul cu ovule vaginale este pentru o infectie vaginala, nu urinara.
Daca nu stiai, vaginul este langa uretra (pe unde faci pipi) si sunt 2 gaurici separate, cu roluri total diferite.
Prin uretra faci pipi si poti face infectiie urinare
Prin vagin, faci sex doar si poti face infectii vaginale.
In cazul tau, tu nu ai o infectie urinara, ci una vaginala.
Citeste prospectul medicamentului:
http://www.sfatulmedicului.ro/......nale_15527
Noobmaster68 întreabă: