| vladuss09 a întrebat:

Mai demult (aproximativ acum 2 ani) aveam probleme cu genunchiul. Nu ca ma dorea sau ceva, dar in zona rotulei mi se incorda muschiul. Ei bine acum a revenit aceasta peroblema.
Sa va descriu putin cum este: Deci se mi s-a incordat muschiul de sub rotula si s-a umflat. Nu stiu de ce, pur si simplu din senin. Mai demult doar mergeam pe strada si simteam cum se incoarda si ramne asa. Si tine tot asa pana la o saptama, sau 2, poate 3 sau pote ziua urmoare isi revine, dar se va face la loc. Nu inteleg de ce? A mai avut cineva astfel de probleme?

P.S. tin sa mentionez ca am fost si la un doctor si a zis ca din cauza cresterii. Acum am aproape 18 ani, si sunt foarte sigur ca nu este din aceasta cauza. Daca steateam in pat nu pateam nimic, sau daca era de la crestere avea si celalat pricor ceva.
Va rog ajutor :3

FUNDA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| bunnylover537 a răspuns:

Sa inteleg ca problema e in mers doar (daca era ceva de la crestere, intr-adevar, probabil nu te-ar fi durut in mers ci tot timpul). Nu stiu sigur daca se "incordeaza" muschiul, poate fi doar senzatia asta, dar exista vreun anumit tip de mers (mai alert, mai incet) sau un anumit tip de miscare care sa te deranjeze mai tare? Daca muschiul se incordeaza, de obicei, simti ca te strange (muschiul se scurteaza la incordare) - asa simti si tu? Cu siguranta, este de mers la ortoped

3 răspunsuri:
| vladuss09 explică (pentru bunnylover537):

Sunt si sportiv, am utiat sa mentionez, poate are vreo legatura, nu stiu.
De exemplu acum nu pot sa imi fac piciorul drept, nu ca ma doare, pur si simplu s-a umflat si este incordat si nu imi permite sa fac asta.
Ca sa stii la ce muschi ma refer, intinde piciorul, incoarda-l si vezi ca sub rotula este un muschi, no ala la mine acum este ca betonul laughing, dar de durtu nu ma doare nimic.

| bunnylover537 a răspuns:

Aa laughing pai e clar de la sport, trebuia sa zici. Probabil o problema la tendonul muschiului. Oricum, ortoped scrie pe tine!

| vladuss09 explică (pentru bunnylover537):

A mai scris odata si mi-a zis ca de la crestere laughing a doua oara nu o sa mai dau bani degeaba sa imi zica acelasi motiv laughing
Multumesc!