Sa inteleg ca problema e in mers doar (daca era ceva de la crestere, intr-adevar, probabil nu te-ar fi durut in mers ci tot timpul). Nu stiu sigur daca se "incordeaza" muschiul, poate fi doar senzatia asta, dar exista vreun anumit tip de mers (mai alert, mai incet) sau un anumit tip de miscare care sa te deranjeze mai tare? Daca muschiul se incordeaza, de obicei, simti ca te strange (muschiul se scurteaza la incordare) - asa simti si tu? Cu siguranta, este de mers la ortoped
Sunt si sportiv, am utiat sa mentionez, poate are vreo legatura, nu stiu.
De exemplu acum nu pot sa imi fac piciorul drept, nu ca ma doare, pur si simplu s-a umflat si este incordat si nu imi permite sa fac asta.
Ca sa stii la ce muschi ma refer, intinde piciorul, incoarda-l si vezi ca sub rotula este un muschi, no ala la mine acum este ca betonul , dar de durtu nu ma doare nimic.
Aa pai e clar de la sport, trebuia sa zici. Probabil o problema la tendonul muschiului. Oricum, ortoped scrie pe tine!
A mai scris odata si mi-a zis ca de la crestere a doua oara nu o sa mai dau bani degeaba sa imi zica acelasi motiv
Multumesc!