| Flowpqjqbwb a întrebat:

Mâine trebuie să fac niște analize generale, mai exact sa mi se ia doar sânge! Se poate sa imi iasa nicotina in sânge tinand cont ca am mai atins o țigară de 2 săptămâni? va rog răspuns repede dau funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Stoichy a răspuns:

Nu am auzit pe nimeni sa faca analize pentru nicotina. Nu cred ca se poatesa iese ceva la o simpla analiza de sange, nici nu cred ca exista doar la analize specifice pentru nicotina dar nu fac testul nici cei ce vor sa se lase de fumat dar tu? Poate pentru droguri cum ar fi cocaina, heroina si altele dar sunt analize specifice si totusi la 2 saptamani nu iese in sange asa usor. Depinde si de frecventa de consum. Raspunsul meu pentru nicotina este Nu, iese. Am facut multe analize de sange si am ceva experienta de viata. Poate a vrut cineva sa te sperie sau nu stiu cum de ti a venit sa intrebi asa ceva. Du-te fara grija! E sanatos sa ti faci analizele de sange, aflii daca ti lipseste ceva, vitamine si asa mai departe. Multa Sanatate

1 răspuns:
| CodrutElian1990 a răspuns (pentru Stoichy):

Sunt analize care descopera nicotina de sange, dar nu fac obiectul analizelor generale. De altfel analizele de sange se fac pe baza cerintelor medicului care iti da trimiterea si se rfera strict la ce urmarste sa descopere.