Cel mai bine este sa i ti cumpere mama ta dulcolax si inghiti doua pastile si dupa maxim 20 minute vei avea scaun, clisma este un obicei vechi din anii 80 cand nu erau medicamentele care sunt azi, deci roaga o sa nu te duca la medic ca te vor chinuii ăia acolo degeaba si asa esti tu traumatizata, clisma nu doare dar cand i ti baga furtunul ala in fund ai o stare nasoala. Ce varsta ai? Dar de ce trebuie sa i ti faca clismă? Ce probleme ai? Esti constipată?
Am încercat să o rog, dar deja a luat o decizie iar programarea nu mai poate fii anulată...
Serios, chiar 5 asistente au venit sa-ti "tina fundul" ca sa iti bage un supozitor? Mama ta "a zis" ca maine veti merge la doctor pentru ca trebuie sa faci clisma? Deci ea si doctorul au decis ca trebuie sa faci clisma, tu nu stiai? Dar de ce trebuie sa faci clisma? Ce sa zic, esti un troll cu imaginatie, dar trebuie sa mai lucrezi un pic la scenariu.
Te a mintit, programarea se poate anula fara probleme, dar nu vrea mama ta, asa sunt unii parinti incapătinati ei cred ca le stiu pe toate chiar daca tie i ti este rau nu le pasă, dar nu ai zis din ce cauza trebuie sa faci clismă.
Buna.Cand sunt constipat imi face tatal meu clisma.Pe mine nu ma doare nimic, este doar un sentiment de inconfort, ca gen iti baga cineva un furtun in fund dar este ok, te acomodezi si o sa yi si placa.Mie acum cand imi face tata clisma o fac cu placere
Nu doatre clisma, este doar foarte neplacuta creandu ti o stare de rusine(cand incepe sa ti introduca incet incet doctorul tubul(care este si umed) si ti intra incrt incet in poponeata si l suceste oleaca apoi il scoate si ti baga un supozitor si pleci acasa
Mie mi-a facut tatal meu o clisma de asta de la farmacie.A fost usor de facut si nu aveam de ce sa-mi fie rusine ca tata imi pune si supozitoare, imi face si injectiile etc
Mi a facut tatal meu(l am rugat eu).Nu e dureroasa, trebuie doar sa stai relaxat, si sa lasi fundu moale.La mine a fost ft usor pentru ca tata m-a mai vazut si gol cand imi face injectie sau imi pune supozitor asa ca nu aveam nucio treaba legat de ca se uita in fundu meu