Bună! Durerile ei mari de cap se numesc migrene! Poate încerca când le are un remediu: în puțină cafea (2-3 înghițituri) un vârf de cuțit de sare (cafeaua aceea să fie destul de sărată la gust!) apoi să bea asta și să se odihnească! Mama ta arată cool, deci nu te îngrijora! Nu mănâncă corect și asta e treaba: 3 mese principale și 2 gustări, suficiente lichide, somn destul, apoi vei vedea că pune pe ea. Altfel spus nu are rost să fim grași ci în normalitate fiindcă grăsimea aduce cu sine probleme! Ajut-o să nu mai fie stresată și totul va fi bine! Numai bine!
Pastilele nu vor ajuta. Un mediu lipsit de stres și un program cat de cat constant, cu mese la ore fixe e ceea ce are ea nevoie, nu neapărat ca să se îngrașe, ci ca să își mențină o stare buna de sănătate.
61 de kilograme e oricum suficient, depinde și de înălțime, dar nu e o greutate pentru care sa-ti faci griji.
Da, dar, eu nu înțeleg faptul că are 61 de kg, dar arată așa de slabă. Am văzut alte cunoscute de prin sat care au 50 kg și arată muuuult mai grase de cât mama. Nu înțeleg asta. Ps: Nu mai știu ce înălțime are exact. Ea s-a măsurat la doctor, dar am uitat eu. Cred ca are 1, 65 sau 1, 66. Sau. are ca mine 1, 67. Oricum pe aici.
E vorba și de densitatea osoasă. Și ea influențează greutatea.
Daca analizele ies bune și medicul nu i-a spus că ar fi subnutrita ar trebui sa fie in regula mai ales că spui că tot timpul a fost așa.
Pentru o femeie la 1.65 e complet normal sa ai 61 kg asta fiind greutatea normala si recomandata.
La 60-61 de kg NU este slaba. Mai ales daca nu este nici prea inalta. In ziua de azi tinerii sunt obezi si nu e normal.
Nu o forta sa se ingrase daca toata viata a avut o greutate constanta. Ii vei da metabolismul peste cap si se va imbolnavi.
Daca vrei sa o ajuti, fa tu treaba din casa ca sa nu mai fie asa stresata. Durerile de cap si de la stres pot veni.
baaa3466 întreabă: