| Madalina1989 a întrebat:

Buna TPU ( mamici in special ). Sunt insarcinata in 34 spre 35 saptamani si azi am fost la control.Mi s-a spus ca am pierdut din lichidul amniotic, bebelina deja e intoarsa.E posibil sa nasc mai repede la 38 de saptamani?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AnnaaaMaria a răspuns:

Presupun ca daca a curs lichid amniotic s-a fisurat placenta si sunt sanse mari sa se rupa mai repede. Iti doresc o nastere usoara si un bebe sanatos. Sa va dea Dumnezeu sanatate

6 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Si ce n-ai intrebat asta MEDICU'?

| Madalina1989 explică (pentru AnnaaaMaria):

Multumesc frumos! :*

| Madalina1989 explică (pentru KodrutZ):

Pentru ca se grabea sa intre intr-o operatie happy

| KodrutZ a răspuns (pentru Madalina1989):

La stat banuiesc, nu? Uite un medic de-asta fara chef/care unde draq se grabea era sa imi ingroape nevasta... sad

| Madalina1989 explică (pentru KodrutZ):

Da, la stat. Eu una o inteleg, ieri ea nu trebuia sa primeasca programari pentru ecografie si doar pentru mine a venit in policlinica...

| KodrutZ a răspuns (pentru Madalina1989):

Aha... meh, trebuia sa o suni sau sa ii dai sms/email ceva. Chestiile astea nu se rezolva pe net si nici din auzitele de la cunostinte. Bine, atita vreme cit cunostintele nu sint medici, desigur.winking