| Elenuska12 a întrebat:

Buna TPU. Mi a intarziat cilclul 4 zile. Tin sa mentionez ca am 17 ani aproape 18 si nu am avut mereu un ciclu regulat. De curand am avut mai multe contacte sexuale protejate cu prietenul meu dar imi este frica sa nu se fi scurs ceva pe la baza prezervativului. Credeti ca as putea face un test de sarcina sau sa mai astept poate imi vine. Am motive de ingrijorare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Robert2526 a răspuns:

Asteapta, o sa vina, nu ai motive de ingrijorare

| Delia243 a răspuns:

Nu că dacă era ceva băga-i apă.

| Frank51 a răspuns:

E normal, important e sa nu facă skip o luna sau mai multe luni.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Buna. Daca prezervativul a fost intact pe penisul lui,(adica a fost marimea potrivită)nu sunt sanse sa se scurga afară orice. Totuși, eu m-as duce la ginecolog să văd de ce am un ciclu dereglat. Multi zic ca e ceva normal, dar nu. Da, e ok să-ți întârzie 1 zi, dar dacă întârzie mai mult sau/și de mai multe luni e asa, merită văzut. La 17 ani poți sa mergi singura deja. Ceri trimitere de la medicul de familie și e gratis. Poate ai un chist micut(eu am avut și de-aia mi-a întârziat și am avut dureri, dar după ce am primit tratament sa se elimine...de atunci nu am nici dureri și vine fix când trebuie sa vină)
Sarcina sigur nu e, stai liniștită