| Predalari a întrebat:

Buna TPU mi am bagat piercing acum 2zile si am dureri mai mari de la o zi la alta este normal? Cand o sa treaca durerile astea care persista?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| FoundYouLover a răspuns:

Eu n-am facut niciodata piercing, deci nu stiu exact cum e.Pe de alta parte, fiind vorba de o rana (gaura din ureche) cred ca e normal sa te doara cat timp e destul de proaspata (chiar tu ai zis ca ai facut asta acum doua zile).Mai asteapta vreo doua-trei zile sa vezi cum te simti si da-te cu spirt sau cu un alt dezinfectant in timpul asta.Pentru durere ia si calmante (orice calmant, sunt o gramada: nurofen, ibuprofen, brufen, ketonal, etc.), doar sa nu iei prea multe, ca sa nu-ti faca mai mult rau decat bine.Si daca dupa cele doua sau trei zile de asteptat tot te doare este posibil ca persoana care ti-a facut piercingul sa nu fi folosit unelte corect sterilizate si prin urmare sa te fi ales cu vreo infectie.Nu te panica daca se intampla asa si du-te la medic si spune-i ce ai patit si vezi ce iti recomanda. Daca nu poti merge la medic du-te macar la farmacie, povesteste acolo ce ti s-a intamplat si vezi ce iti recomanda.

1 răspuns:
| Predalari explică (pentru FoundYouLover):

Multumesc mult. sper sa fie totul ok!