Man eu iti zic doar ca e interpretata deseori gresit informatia legata de macatul seara. poti sa mananci la orice ora ca organismul tau proceseaza in acealsi fel mancarea. poti sa mananci la 4 noaptea ca nu e mai nesanatos decat la 13 ziua.
problema adevarata e sa nu te culci dupa ce mananci, ca faptul ca digeri mancarea consuma energie si nu mai ai parte de un somn linistitor si te trezesti obosit.
la fel nici orele la care mananci nu sunt importante; ti le alegi tu. important e sa le pastrezi sa nu mananci alandala si sa le respecti asa cum ti leai stabilit si sa nu mananci pana esti plin sau pana te saturi ca senzatia de plin vine dupa ce mananci si cand vine deja ai mancat prea mult
si baga gustari intre mese
noroc
Bună.
Depinde de programul fiecaruia, dar eu, mergand la liceu mi-am facut un program:
Dimineata ora o6:00 mananc un cremoso simplu si un mar, ies cu cainele afara la alergat o jumatate sau un sfert de ora.
Ora13:00 Supă de teietei,supa de gaina,supa de cartofi,de fasole,de ardei, un bol si o prajiturica/sau ceva dulce.
Ies, alerg in jur de o oră cu cainele, vin acasa, fac exercitii de solduri si genoflexiuni.
La ora 18 fara 20 minute,mananc o salată,un iaurt,o paine cu branza, sau covrigi croco cu smantana, sa incerci si tu covrigi croco cu smantana de napolact, sunt super. Dupai, pe la 18:10, ies cu cainele afara, il plimb o ora, ne ducem in parc la exercitii.
Suna Ok.
Problema mea e ca muncesc. Am program de 8 ore. De la ora 8:00 pana la ora 17:00, am pauza de masa o ora. Mi-e cam greu sa mananc eu supa la in ora de pauza, sunt la distanta de casa si in apropriere nu am restaurante.
Partea proasta e ca nu am un animal de companie, si sa ma duc sa ma plimb singur suna ciudat. Ce tip de exercitii ar trebui sa fac in aceasta situatie si cand?
In acest caz ar trebui sa achizitionezi o minge Yoga ball, eu mi-am luat una cu tot cu pompă, la 13 lire,e super k si pentru yoga dar si pentru sport,sa nu mai spun ca slabesti super mult daca sari cinc minute incontinuu,si te distrezi foarte tare mai ales daca ai oglinda.
In cazul tau,eu as face asa:
Dimineata as manca ce mananc eu normal,as merge pe jos la serviciu,la amiaz mi-as pune un produs de panificatie,sau un sendvish cu sunca, salam, muschi file, ce vrei tu, si o mica gustare.As iesi de la munca, m-as duce zilnic sa alerg, de la 10 minute, treptat la 15, 20, 25, 30, 35, pana ajungi la o ora sau o ora si jumatate,daca nu ti se pare ok sa alergi,ai putea sa te plimbi,de la casa unui prieten,la casa altuia,si tot asa,mergi cat poti:secretul e sa nu folosesti masina doar cand nu mai poti.
Seara as manca un fruct,covrigei croco sau sticsuri cu smantana, branza felii, un corn cu putine calorii, cartofi la cuptor, ideea e ca nu ceva greu pentru stomac Si inainte de ora 18! Dupa acea poti folosi aceste exercitii mai postez un raspuns cu exercitiile)
Http://diete-sanatoase.ro/......de-fitness ia si un stepper, te vei distra si vei antrena picioarele
Http://www.video.culturismfitness.ro/video-category/exercitii-fitness/
Si o bicicleta ti-ar fi de folos :)tine minte,multe ceaiuri,musetel, menta etc :)
smilewithme întreabă: