Eu am avut mult timp coșuri si puncte negre, si am reușit sa scap de ele când am găsit un doctor dermatolog f bun.
Doctorul mi-a dat un tratament anti-acnee cu creme pe baza de 100% ulei pur de arbore de ceai(Tea Tree) de la Thursday Plantation.
La mine diferența, a început sa apară imediat la câteva zile de utilizare a cremelor. Tenul a devenit foarte curat vizibil si coșurile au început sa se usuce rapid. Treptat s-au uscat si m-ai mult si apoi au dispăruta de tot.
Iti recomand cu ceea mai mare încredere produsele, pe mine m-au scăpat de coșuri.
Te mai sfătuiesc sa schimbi săpunul normal cu un săpun pe baza de ulei 100% pur de arbore de ceai pentru a controla excesul de sebum si pentru a preveni apariția coșurilor.
15,nu am acnee asa toata fata mi-a aparut 4-5 mici rosii pe frunte si alte 4-5 mici intre bas si obraz... nu le suport
Daca sunt albe, foloseste Isotrexin. Ajuta foarte mult! Fratele meu avea acnee serioasa si a folosit Zynerit, dar nu i-a ajutat. Eu zic sa incerci, decat sa stai asa!
Fii atent la ce mananci! Mananca fructe si mancare sanatoasa! Altfel, cosurile for exploda peste tot. Multa sanatate!