Tin sa precizez ca am 15 ani si ca nu am alte simptome. Nu aud voci in cap, nu vad lucruri pe care altii nu le vad, nu vorbesc singura e.t.c
Salut, te inteleg, si omul puternic poate decade in astfel de lucruri, trebuie sa te linistesti, nu esti nebuna, era normal sa vezi acei copaci pentru ca era ca un fel de vis, nu-i nimic deosebit, daca esti credincioasa roaga-te pentru sufletul si mintea ta sa te poti linistii, ignora gandul acela care iti vine in minte ca esti nebuna, nu e gandul tau, sper sa intelegi ce vreau sa spun, tu nu esti nebuna ci atacata ca sa innebunesti, esti foarte bine, ignora gandul ala pur si simplu fara vreun stres sau exces de zel pur si simplu nu il bagi in seama.
Linisteste-te si ai incredere in tine, Dumnezeu sa te ajute.
Sa ai o zi placuta si fara griji!
Nu esti, doar te-ai speriat foarte tare din cauza acelei intoxicatii. Halucinatia a putut fi declansata de medicamentele pe care le-ai luat ca sa iti revii. Iar impresia asta pe care o ai ca esti "nebuna" poate fi o forma de soc post traumatic. Niste calmante usoare or sa te ajute.
Probabil ca ai avut un vis lucid e ceva normal asa ceva, acuma ca ti frica nu cred ca trebuie nu esti singura care a patit asa ceva, desigur daca in zilele urmatoare vezi lucruri ireale trebuie sa mergi la doctor, faptul ca nu ai halucinati auditive e un semn bun
Stai calma, nu vezi cate milioane de romani au prieteni imaginari si nu ii face nimeni nebuni? Ba, mai mult, cica e o mare virtute sa fii crestin. In alta ordine de idei si foarte serios, viziteaza un psiholog. Psiholog, nu psihiatru. Pari fata desteapta, cred ca faci diferenta intre ei. Nebunia e o definitie data de cei care se considera normali, nimic mai mult.
P.S. Nebuni sint aia care cind au niste probleme de genul se asteapta sa ii ajute niste prieteni imaginari sau un mafiot in sutana. Mergi la psiholog, DISCUTA.
Yasmina, delirul bolnavilor psihic, chiar si atunci cand e bizar, ca in cazul schizofrenicilor, e intodeauna de natura sa le intareasca credintele aberante datorate bolii. Ei nu vad ceva la intamplare. Vad cum persoane dragi le fac rau, cum cei din jur comploteaza impotriva lor, cum unii le aduc prejudicii, iar altii omagii. Mai bine zis, vad lucruri care argumenteaza aceste fapte sigure, cum le considera ei. Iar tu ce ai vazut? Niste copaci. Care nu argumenteaza nimic in relatia ta cu cei din jur sau in viata ta. Asa ca e un simplu vis. DAR ceva anormal se intampla totusi in psihicul tau, si anume importanta mare pe care o dai unui episod nesemnificativ. Asta nu e bine pentru igiena psihica. Asa ca iti recomand sa iti vezi de treaba, ce ai vazut tu intra in simptomatologia nici unei boli psihice.
Cred ca ar trebui sa mergi la un pshiolog sa te ajute sa treci peste aceste temeri.
Carmen133 întreabă: