| Dell_Delia_2000 a întrebat:

Buna TPU... Nu stiu cum sa incep, eram la scoala si am fugit repede intr-o pauza sa imi iau ceva pana nu se suna.Si dintr-o data cand m-am oprit am simtit cum se "intareste" muschiul si ma durea cand mergeam.Intărit,in sensul ca am simtitt ca si cum se stoarce sau ceva si ma durea cand duceam piciorul in spate.Ce poate fi? O intindere?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| sierra1 a răspuns:

Fă-ți un RMN, poate e ceva complex!

7 răspunsuri:
| SEMIHA a răspuns:

Da, cel mai probabil este o întindere a mușchiului. Dar dacă durerea persistă, mergi la medic.

| ANAHsneaman a răspuns:

Da, posibil sa fi facut o intindere musculara, dupa cum ai specificat te si grabeai. Insa cum au spus si ceilalti utilizatori, daca durerea persista du-te la doctor.E cel mai bine. Pana atunci nu te alarma, aceste intinderi sunt frecvent intalnite, doar stai linistita pe o canapea si aplica o compresa cu gheata. Acest lucru va reduce edemul. Nu pune gheata direct pe piele. Aplica gheata pe un strat de tifon sau prosop. Mentine gheata pe muschi timp de aproximativ 20 de minute. Se repeta la fiecare ora, in prima zi. Pentru urmatoarele cateva zile, se aplica gheata la fiecare patru ore.
Numai bine! Recuperare rapida!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Este o crampă musculară. Când ai forțat mușchiul s-au rupt câteva fibre. Ele se repară de la sine dacă nu forțezi piciorul. Un masaj ușor cu lidocaină saucu unguent mentolat liniștește zona.

| Yoyo12345 a răspuns:

Poate fii si intindere dar poate fii un carcel sau junghi

| Dell_Delia_2000 explică (pentru ANAHsneaman):

Multumesc mult? Voiam sa iti pun tie raspunsul la favorit dar am apasat gresit upssad

| Dell_Delia_2000 explică (pentru sadrian46):

Multumesc!

| ANAHsneaman a răspuns (pentru Dell_Delia_2000):

laughing Stai linistita, nu ma ajuta pe mine nimic acest lucru, sincer ma bucur ca ti-am fost de ajutor! Numai bine!