Eu de exemplu atunci când ma ridic din pat dimineata ma ia cu amețeli si vad in ceata. Sau când pur si simplu ma ridic de undeva încep sa amețesc si nu mai vad aproape deloc. Asta mi se mai intampla si cand sunt concentrata si ma ridic brusc. Asa ca am mers la doctor si i-am spus de chestia asta. Iar doctorul m-a intrebat daca atunci când ma ridic de undeva brusc, mi se intampla asta, iar eu am spus ca da. Si mi-a spus ca asta se datorează coloanei vertebrale. Mi-a explicat ca atunci când vreau sa cobor din pat trebuie sa stau la marginea patului 10-20 secunde, iar apoi ma ridic in picioare si mai stau 10 secunde. Abia dupa pot sa merg unde vreau. Nu stiu ce sa iti spun altceva, pentru ca nu sunt doctor. Cel mai bine e sa mergi la doctor si sa ii spui cu exactitate ce se intampla. Bafta!
S-ar putea sa ai miopie, la fel patesc si eu (uneori) stai calm, nu e nimic grav, dar, cel mai bine, consulta un oftalmolog, funda?
Legat de schimbarea marimii pupilelor, asa se intampla cand se adapteaza ochii la lumina, cand e mai slaba pupilele se maresc pentru a capta mai multa lumina si "analog". Cel mai bine e sa detaliezi problema unui doctor; faci sport?
Mulktumesc si tie! As vea sa iti dau funda dar YellowMoon a dat un raspuns mai bun.Dar daca as avea 2 fundite, tie ti-as da-o pe a doua.Deci considera ca ai primit acest premiu.Imi pare rau ca nu pot evalua raspunsul.O zi faina sa ai...PA
Uff,as vrea sa va dau fundita dar nu imi apare insigna aceea ...Cum va pot declara?
Mie imi apare ca răspunsul meu la aceasta întrebare e in asteptare, nu aprobat. Cred ca de aceea. Dar tu poti sa vezi ce am scris eu?
Deficit de calciu/magneziu.
Mănâncă sănătos evită fumul de țigară în cazul în care fumezi atunci aia e problema.
Nu solicita prea mult ochii în laptop, telefon sau cărți fă o plimbare/sport.
Grav poate fi doar dacă ai cataractă, problema e că nu toți o detectează, partea fericită e că e operabilă!
Multă sănătate!
Deci la toti puteam sa pun fundita numai la dumneavoastranu, pentru ca nu imi aparea dar acum da.Aaa, eu sunt noua pe aici si nu prea inteleg ce e cu asteptare si aprobat.Ma puteti lamuri?
Hipertensiune - presiune ridicată a sângelui
Hipotensiune - presiune scăzută a sângelui
Acestea două vin din stres, obezitate, exerciții fizice, relaxarea și lipsa unor nutrienți necesari organismului.
Cataracta boala care se însoțește de diminuarea transparenței cristalinului determinând alterarea acuității vizuale.
Nu ai de ce sa te alarmezi. Asta e deoarece ca inelele de pe coloana stau intr-o anumita pozitie si cand te ridici se ating intre ele.
Oricum indicar ari fi sa te ridici mai treptat pentru a nu se atince intre ele.