| CinevaAnonimă a întrebat:

Buna tpu.Pe data de 6 noiembrie mi-am lovit rau degetul mare de la mina stinga.Acum este umflat si inca ma doare.Ce i-as putea face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Valentinaldoilea a răspuns:

De o saptamana stai asa? Mergi la medic.

| ElenaMaria201403 a răspuns:

Am patit-o si eu si am fost la spital si m-am ales cu el in ghips, dar nu era rupt, era doar de 3 ori mai umflat decat de obicei si nu il puteam tine drept si ghipsul mi la pus ca sa nu risc sa raman cu un deget stramb, a trecut un an de atunci si nu mai am nici un fel de urma, eu nu te sfatuiesc sa mergi la spital insa ai putea sa te tapezi cu ceai sau alcool sanitar si sa mergi la farmacie sa iti cumperi tifon, in caz ca nici tu nu il poti misca, iar daca nu iti trece chiar nu strica sa mergi la doctor. Insanatosire grabnica si sper ca ti-am fost de folos!

| Trag3DȘiMoriHD a răspuns:

Bă... Bagăl în rece și apoi mergi la medic

| CinevaAnonimă explică (pentru ElenaMaria201403):

Il pot misca, doar ca ma doare daca il indoi.