Asta e in capul tău și te inteleg perfect. Stiu cum e sa te stresezi ca o sa pățești ceva e un fel de atac de panica. Eu îți sugerez ca pe timpul zborului sa respiri adânc de multe ori și din abdomen nu din torace, te vei relaxa complet și o sa uiți de frica. De obicei noi ăștia cu anxietate ne gândim numai la rele dar sa știi ca mereu când ne gândim la rău se întâmpla opusul adică te simti bine. Eu cel puțin mereu când am gândit de rău intr-o situație de fapt a fost chiar bine.
Respirația e cel mai utila metoda încearcă și acasă și o sa vezi. Poți sa îți cumperi de la farmacie Sedatif Pc ii un fel de calmant care te relaxează și nu are reacții adverse chiar deloc, asta iau și eu și am 18 ani. Deci te ajuta. Nu e tare dar e destul de bun. Dacă simti greață îți propun sa mesteci guma puțin mai mentolata, îți da o stare de prospețime și te și relaxează. O sa fie bine, o sa vezi! Nu te mai gandii la prostii ca o sa fie bine deoarece după rău vine bine. Succes. Sa scrii aici cum a fost.
Mersi mult de răspuns! Nu cred că îți voi mai povesti cum a fost pentru că nu voi mai pleca până la urmă, stare de sănătate nu îmi permite sa mai plec așa că am anulat biletul de avion.
Întreabă la farmacie, poate că îți recomandă niște medicamente pe care sa le iei inainte de a pleca in calatorie.
Citeste și istorisirea unei persoane, aflată in situatia ta: http://www.vice.com/......cu-avionul
Ai sa fii surprins dar in avion nu ai rau ca in masina. Nu exista asa ceva. Starea ta e data de emotii. Tu te stresezi in loc sa te bucuri ca mergi cu avionul.
Daca ai merge trei saptamani cu vaporul, care te zgaltaie incontinuu, ce ai face?
Eu propun sa-ti iei un aparat foto si sa faci fotografii din avion: la nori, la satele peste care treci, etc. Pana in Olanda, uiti ca ti-e rau si mai departe e usor, ca vei dormi (probabil).
Drum bun!
Cine vede satele de la 11km distanta din aer?
In nici un caz telefonul tau. Doar un aparat foto.
Deci practic ca sa nu ii fie frica ii avion ii recomanzi sa isi cumpere un apart foto de macar 2000euro?
Am zburat și eu cu avionul București - Londra - New York; New York - San Francisco; Key West - Miami - Seattle; Seattle - North Carolina - Washington DC și nu am pățit nimic. Starea de de la tine începe, iar în avion nu este chiar atât de rău. Iar în Olanda unde zici ca ai conexiunea vei zbura cu un adevărat Boeing gigant pentru ca avioanele pentru curse transatlantice sunt foarte mari față de astea care zboara prin Europa. Ai sa te convingi. Și în plus, când avionul a luat altitudine zici ca avionul sta pe loc. Mai rău la decolare - aterizare unde zdruncina un pic, dar nu trebuie sa îți faci griji deoarece ești prins în centuri.