Si cica asta-i problema de sanatate, de natura medicala
Hai ca esti tare. O sa intalnesti si tu un baiat care nu o sa se uite la tine, si o sa-l ia alta. Se echilibreaza situatia. Asteapta doar. Nu esti bolnava. Lasa timpul sa treaca doar
Heiiii.Revino-ti, nu ai nimic.Si mie mi se mai intampla sa am unele "apucaturi" fata de prietenele mele (altfel de apucaturi, bineinteles) dar asta nu inseamna ca sunt bolnava psihic.Fiecare vrea sa ii demonstreze celuilalt ca este mai bun, mai special in felul lui si chiar asa este. Tu esti speciala, deoarece ai reusit (numai tu stii cum) sa ajungi la inima baiatului. Daca il faci gelos, nu inseamna ca nu tii la el, doar ca iti place sa vezi cum se enerveaza. Crede-ma nu ai nimic.
PS: Daca nu il iubesti pe acest baiat, iti sugerez sa ii spui cat mai repede, deoarece unul dintre voi ar putea fi ranit.
Astept vesti sa vad cum ai procedat(poti sa imi lasi mesaj pe privat daca vrei ) Multa multa bafta in continuare si ai grija ce faci!
Cuvinte...nu bine.-Iobagg
Oamenii sunt definiti dupa deciziile pe care le iau!
Din punctul meu de vedera o prietenie e mult mai importanta decat un baiat. Sfatul meu este sa te desparti de acel baiat si sa le explici prietenelor ca te-ai despartit de el doar pentru ele. Daca nu te cred roaga-le sa il intrebe si se va rezolva tot.In opinia mea o prietenie conteaza mai mult decat toti baietii din lumea intreaga.De aici e treaba ta cum faci, da
? Sper ca te-am ajutat.
User252426 întreabă: