Și eu sunt destul de grasă, sincer, doar că momentan sunt răcită, plus lenea mea, plus... etc mă mențin...
deci e ceva normal să vrei dulce, cred...
Si ce e rau in asta? Nu trebuie sa renunti de tot la dulce, din contra asta e rau, e recomandat sa mananci dulce dar cate un pic.
Faza e ca am mai citit niste intrebari care aveau exact acelasi subiect, acela de "pofa de a manca ceva dulce" si majoritatea zic ca e diabet. si am zis sa intreb si eu.
Stai linistit ca si eu am viciul asta cu dulciurile... sfatul meu este sa nu te infometezi si nu incerca sa devi un om care nu vrei
Diabetul nu apare doar ca mananci cateva dulciuri, astea sunt povesti. Sunt mai multi factori care contribuie la asta si daca ai cazuri in familie cu diabet cred ca asta e cel mai important criteriu. Daca suspectezi asa ceva e foarte simplu sa afli, iti faci o analiza si gata.
Sunt mai multe explicatii, de ex mie imi vine sa mananc dulce cand imi e sete sau cand sunt stresata.
Sincer, daca ai probleme emotionale de ordin sentimental, simti nevoia de dulce.
Băiatul meu, nu conteaza ca esti gras sau slab. Asa e fiecare organism. Pofta de ceva inseamna ca organismul cere acea substanta, in cazul tau zaharul
Eu sunt slab si am pofta de dulciuri zilnic asa ca nu iti face probleme. Dupa parerea mea ai putea sa incerci sa mananci fructe pentru a-ti satisface pofta de dulce. Si eu fac la fel. Oricum e normal ceea ce ti se intampla
Datorită scăderii glicemiei simți nevoia de ceva dulce. Este normal ca la fiecare persoană să se întâmple asta.
Achiziţionează câteva tablete de glucoză, se găsesc la plafar şi cânt îţi vine pofta de dulce mănânci câteva patrăţele dar nu mai ai teama de diabet.
lorela întreabă: