| NimicSiNimeni a întrebat:

Puteti sa m-a ajutati cu ceva? Daca da, puteti sa-mi lasati o dieta pentru ca vreau sa slabesc 30kg in maxim 10 - 12 luni. Sa nu uit... eu fac exercitii fizice reduse (merg usor spre rapid pe o distanta de 1, 70 km pe zi ), mananc doar 2 mese pe zi si consum ~2, 5L de apa pe zi. Deci putesi sa-mi lasati o dieta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Ionutszu a răspuns:

Eu am slabit 10 kg in 2 saptamani si ceva..mancam 3 biscuiti, 2 mere si o banana, si un litru de apa. Faceam exercitii destul de obositoare si pedalam 10 km intensiv pe zi(nu plimare cu bicla') Deci, redu cat mai mult din aliemte si fa sport, cand iti este foame fa exercitii ce te forteaza si nu iti va mai fi foame asa scapi de problema mancarii, mie asa mi-a mers..si nu mi-am dat organismul peste cap sau alte chestii ce spune lumea

| NimicSiNimeni explică (pentru Ionutszu):

Imi pare rau dar raspunsul tau nu este ce caut.