Organismul consuma energie pentru a exista, de exemplu eu la 1, 60 si 64 de kg as avea nevoie de 1300 de calori, pentru ca sa slabesc trebuie sa
-reduc din calori
-consum mai multa energie mers pe jos, munca de casa, alergare
tu fiind fata ai consuma vreo 1000 de calori la greutatea si inaltimea mea
la fel ca mine trebuie sa reduci calorile
-sa consumi energie mai multe
ce am facut eu?
am facut defcit caloric si de 1000 de calori pe zi, mergeam pe jos 2, 3 ore zilnic,am renuntat la dulciuri,cola mam axat pe peste, carne, fructe, legume, multa apa
recomand cu mult drag doua mese principale la zi intre un fruct
dimineata la ora 08 -manc un hamburger cu 3 ron de la kaufland si 2 feli de paine
ora 13-o mancare calda
seara -ovaz cu lapte =undeva la 200 de calori
Omule TPU este o comunitate de ajutor reciproc,tu cauti cearta,deja ai facut atac la persoana,e pacat ca ai steagul ala,categoria asta inseamna intrebari pentru admin sau cei care pot ajuta,poate a gresit categoria trebuia pusa la sanatate, dar nu e nici o tema sunt sute de intrebari pe TPU ca intrebarea aia, iar explicatia mea nu este o explicatie stiintifica, ea nu explica chimia, biologia desi nu este o tema, e doar un raspuns simplu care il stim multi
https://www.tpu.ro/cauta/intrebari/?keyword=deficit%20caloric
Ce argument,ti am spus pacat ca ai acel steag,ce prostie,incultura promovez eu? teoria evolutiei,big bang,si deschiderea minti spre stiinta,ratiune si iluminarea lor,tu ai multe frustrari in tine, o negativitate mare, multi ca tine au venit la mine si ti au schimbat viata, ma stiu ei, ura aia nu ajuta la nimic, practic iti reflecti frustarile si ura fata de toti
Bloock întreabă: