| boris255 a întrebat:

Sâmbătă am fost cu părinții într-un loc lângă un munte și era să fiu omorâtă de un câine ciobănesc. Eu am și frica de câini, iar fugind împreună cu părinții, tatăl meu s-a lovit foarte tare la picior, iar mâine trebuie sa plecam in vacanta in Italia.
Începând de duminică, m-am trezit cu o stare fizica foarte proasta, ceea ce este un lucru ciudat pentru mine (mereu mă trezesc odihnita), iar seara mă simt și mai rău, pur și simplu simt că nu am energie. Și acum mă simt la fel, parcă mi-e și greata când mă gândesc la mâncare. Mă tot gândesc aproape continuu daca tatăl meu se va face cat de cat bine până mâine.
Este posibil ca aceasta stare să fie de la stres?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Da este de la stress, tu ce varsta ai? Esti fată? Sanatate multă. Vezi ca din cauza fricii si stresului poti face diabet.

| boris255 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Am 15 ani și sunt fata. Mulțumesc pentru răspuns!

| Freya1 a răspuns:

Se poate sa fie de la stres sau ai mancat ceva ce nu trebuia.
Si apropo ar trebui sa invatati sa va feriti de animale.Nu mergeti unde sunt animale ce va pot ataca, nu va apropiati de ele si mai ales nu fugiti cand vedeti un caine.