Nu poti grabi pormirea menstruatiei insa o poti intarzia cu cateva zile. Se poate folosi clorocalcin in combinatie cu vitamina K, care au rolul de a intarzia producerea menstruatiei, aceasta nu se poate produce ca de obicei, deoarece vitamina K se acumulează in corp.Insa "tratamentul" trebuie inceput cu cel putin o saptamana inainte de a incepe menstruatia. Sunt convins ca orice farmacista mai in varsta iti va da explicatiile necesare. De asemenea as incerca sa te sfatuiesc sa folosesti OB-uri MINI special create pentru virgine (in cazul in care esti virgina) care iti vor fi de mare ajutor deoarece formeaza un tampon/dop foarte etans si impiedica orice scurgere de menstra cel putin 4 ore.Ca protectie suplimentara ai putea folosi protejslipuri deoarece fiind foarte subtiri nici nu se observa in slipul de baie. Distractie placuta
Exista mediacamente dar nu sunt prea recomandate din cate am auzit. Poti purta ob, este foarte sigur si destul de comod
Am auzit ca vitamina K este foarte periculoasa si nu as incerca-o deoarece coaguleaza sangele, daca am inteles bine.
Nu este deloc periculoasa mai ales daca este administrata in in combinatie cu clorocalcin-ul.Vezi si raspunsurile doctorului Dragomir date mai multor persoane care l-au intrebat referitor la aceasta problema.