| KamiixSweet18 a întrebat:

TPU! seara cand vreau sa ma culc dureaza cam 1 ora sa adorm si dupa ma trezesc nu pot dormi deloc! ce sa fac? inainte satateam sa ma uit la tv dar cand sunt obosita nu pot dormi vreau raspunsuri bune daca nu stiti sa le dati nu raspundeti pa!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AmaneMisa a răspuns:

Pai,incearca sa bei un lapte cald sau un ceau pe mine asta ma ajuta happy

5 răspunsuri:
| teoooGT a răspuns:

Poti luat Magne B6.este foarte eficient in stari de nervozitate, stres, insomnii...la fel si eu am patit.rezultatele se vad dupa 3-4 chiat 5 zile dupa ce iei cate o pastila pe zi.Du-te la farmacie si cumpara-ti un flacon (tableta).Il poti lua fara prescriptie medicala. Sper ca te-am ajutat

| KamiixSweet18 explică (pentru AmaneMisa):

Mersi chiar m-ai ajutat laptele a functionat mersi mult!

| doctoressa a răspuns:

Gasiti aici cateva sfaturi utile pentru tratarea acestei probleme:
http://www.i-medic.ro/remedii/remedii-naturiste-pentru-insomnie

| yellowalien a răspuns:

Cand nu pot dormi fac exercitii de respiratie; inspir si expir profund de 10-15 ori, fiecare "inspiratie" si expiratie dureaza cam 8-10 secunde. De cele mai multe ori functioneaza, dar cand fac prostia sa beau cafea dupa ora 18 stiu sigur ca am sa ma intorc pe toate partile si degeaba...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa-ti un program si respecta-l! Incearca sa te odihnesti de la 22:30 pana la 7:00 zilnic! Nu mai sta noaptea la calculator, iti deregleaza ritmul de viata!