| Jdjrjrjrdndnfn a întrebat:

Buna TPU.Sora mea mi-a dat penseta ei si am folosit-o deja. Oare risc sa iau vreo boala?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Raducons a răspuns:

E sora ta ce boala sa iei.Nu iei nicio boala stai linistit

17 răspunsuri:
| Ionutalsescea a răspuns:

Dacă penseta a atins sângele ei(oricât, chiar si o picătură sau chiar mai putin), si dupa aceea tu folosesti pensrta si ia contact cu sângele tau(sau chiar cu o rană de a ta), da, riști, doar daca ea are vreo boala cu transmitere. Stiu asta sigur. Deci dacă sângele ei ia contact cu sângele sau o rană de a ta, sansele sunt aproape de 100% sa iei boala pe care o are

| LPCTSTR a răspuns (pentru Ionutalsescea):

Man, bun raspuns, insa care-i logica sa-l bagi in sperieti asa?
Asta nici macar nu stie daca sora-sa e bolnava, adica pe ce lume traim?

| LPCTSTR a răspuns:

Man, sora-ta e bolnava de ceva?
HIV, TBC, hepatita, ceva?

| Jdjrjrjrdndnfn explică (pentru LPCTSTR):

Nu si sunt fata happy

| Goddessss a răspuns:

Dacă sora ta are vreo boala cu transmitere 100% o vei lua și tu, doar daca era sânge.(cv rană)
Dacă nu are nimic, nu ai ce sa iei.
Unghierele, pensetele, periuța de dinți, peria de păr etc.nu se împrumută niciodată. Chiar daca ai frați sau surori, trebuie sa ai grija de acum.
Eu am o sora și nu împrumut nimic cu ea.
Bafta!

| LPCTSTR a răspuns (pentru Jdjrjrjrdndnfn):

Si atunci care e scopul intrebarii?
Credeai ca sora-ta areboli insprancene sau ce? straight face

| Ionutalsescea a răspuns (pentru LPCTSTR):

Eu doar avertizez si incerc sa ajut lumea. Oricum, depinde si de boala. De exemplu, herpesul si si helicobacterul le poti lua daca ai băut din sticla cu ci eva care are. Depinde de boala

Nu dar pur si simplu am vrut sa ma asigur happy

| LPCTSTR a răspuns (pentru Ionutalsescea):

La modul in care ai spus-o parca-i deja infectat si peste 2 zile mancam coliva... just sayin'

Ai chef de glume?

De ce, te superi? sad

Nu; ) dar vad ca ceri atentie din cate observ

Cer?
Doar scriam să fie.

Sigur

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Rîielaughing

| Adry05 a răspuns:

și dacă ești conștientă că n-are nicio boală... de unde dracu crezi că poți lua de la ea ceva? rolling on the floor)))))) crezi că n-are nicio boală dar bom cumva penseta ei în contact cu pielea ta creează o boală? puneți niște întrebări unii de mă mir cum știți să respirați singuri fără să întrebați și asta

| Jdjrjrjrdndnfn explică (pentru Adry05):

Eu am pus aceasta intrebare deoarece am vrut sa stiu care sunt consecintele daca folosesc penseta ei, nu inteleg care e problema happy