anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună TPU,stie cineva de ce cateodata cand ma m@sturbez am crampe foarte dureroase la picioare? Efectiv simt ca mi se rupe osul piciorului, va rog raspunsuri serioase!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| StrongHeart a răspuns:

Nu te mai masturba cu piciorul laughing

| mihaela000ela a răspuns:

Eu zic, sa mergi ..pe la,, babe,, ..asa reusesti sa intelegi, ca doar, ele te pot vindeca ...la cap!

| CosminBoss22 a răspuns (pentru mihaela000ela):

Probabil ai 10 ani si te joci fortnite copil ratat

| mihaela000ela a răspuns (pentru CosminBoss22):

DIN PACATE, PENTRU TINE, ITI POT FI MAMA! ...aceste probleme, nu le discuti aici, ci cu un sexolog! Domnilor administratori. unde sunteti? ca bag seama, cum spune olteanul, ...devenim toti implicati, ..pentru unu`!

| CosminBoss22 a răspuns (pentru mihaela000ela):

E treaba mea daca o postez aici, la ce ai mai intrat, doar sa imi spui ca "am probleme cu capul"? Eu ar trebui sa chem adminii pentru jignire

| mihaela000ela a răspuns (pentru CosminBoss22):

In dex-ul limbii romane,daca ai,mataluta,timp sa citesti. vei remarca,ca, cuvantul,, cap,, are,, n,, sensuri.

| Zuzu1991 a răspuns:

Da-ti doua palme, fa un dus rece, si mergi in puii mei la doctor, CU SPUME SI LIMBA SCOASA
este total anormal ce spui tu, si e... ABSOLUT EVIDENT ca ai o problema medicala SERIOASA, cel mai probabil total neconectata direct cu masturbarea, dar masturbarea o declanseaza
deci
MERGI IN PUII MEI LA DOCTOR tongue