| Aksjnsnajs a întrebat:

Buna TPU! Stiu ca de Rusalii nu este bine sa faci baie pe cap,ca este pacat, dar nu mi-am dat seama ce este azi si am facut, este un pacat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| milliongirl a răspuns:

Nu,stai linistit /linisită happy
S-a intamplat, n-ai vrut, nu ai nici o greseala...+ e o baie pe cap si atat happy

10 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Dumnezeu dorește să fim curați în totul -și trup și suflet, și minte, și inimă.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Mergi la spovedanie, sa afli ce e de facut.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Chiar in halul asta tampeste religia, nici nu ne mai spalam de acum?

| untu a răspuns:

Nu ai avut timp sa faci baie inaintea celor doua zile de sarbatori?

| Alexalex1000 a răspuns:

Buna, n-am mai auzit așa ceva ca de Rusalii numai ai voie sa te speli pe cap că faci păcat. Ce legătură are? stai liniștit că n-ai făcut nimic rău

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru untu):

Tu pe căldură asta te speli odată pe săptămână să nu superi pe popa?

| Madaxo97 a răspuns:

Fereasca Dumnezeu. Dar să respiri nu e păcat oare? Nu te mai spala pe cap, ne spală religia destul creierul. Așa ceva nu am mai pomenit, hai sa zicem ca e păcat sa speli rufe(deși nu este), părul este considerat "rufă" sau cum?

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru untu):

Si cand sunt cate 3 zile de sarbatoare si se leaga cu duminica, ce fac astia ca tine, stau cocliti?
Sau asta faceti in general? laughing

| untu a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Inaintea celor 3 zile de sarbatoare si se leaga cu duminica se fac baie sau dus sau sa pui la spalat rufele in masina de spalat rufe automat!

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru untu):

Si 4 zile stai coclit, nu?
Nu stiu cum e la voi pe planeta, dar pe planeta mea, daca sari dusul 3 zile, deja e naspa treaba.

Întrebări similare